Cum funcționează?

Este foarte simplu. În loc de cadourile obișnuite de ziua ta roagă-ți prietenii să facă o donație către o cauză aproape de inima ta. Vei avea parte astfel de cea mai frumoasă aniversare. Pentru că nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de sprijin.

Cum poți face ziua ta o zi memorabilă de acasă?

Alege cauza în care crezi

Îți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizație nouă.

Creează-ți o pagină pentru Dăruiește ziua ta

Îți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

Răspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajează-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta, banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizată cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta, este cu 2-3 săptămâni înainte. Găsești aici câteva recomandări pentru fundraising.

Știai că

În anul 2023 am numărat deja

19,000,000 zile de naștere sărbătorite în fiecare zi pe glob
105 persoane și-au dăruit deja ziua de naștere
1199 lei strânge în medie o persoană care își dăruiește ziua
125,916 lei, au reușit să strângă fundraiserii aniversați

Iar de la începutul demarării acestui proiect am numărat

368 organizații susținute
7780 persoane și-au dăruit ziua de naștere
1361 lei strânge în medie o persoană care își dăruiește ziua
10,593,966 lei, au reușit să strângă fundraiserii aniversați

Testimoniale

Parteneri: