Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
FII TU MOS CRACIUN PENTRU UN COPIL DIN URSITA JUD IASI

Ne dorim sa mentinem traditia!!!

...si sa  contribuim la pachetele de Craciun pentru cei aprox 200 copiilasi din sat URSITA ,JUD .IASI

  In urma cu 2 ani am cunsocut aceasta comunitate prin intermediul unui om drag( Mari ) care de mai multi ani le ofera sprijin copiilor de aici desi , in prezent , locuieste in strainante. Avem si un om de  incredere in  comuna- dna Nela, ce in fiecare an reusste sa completeze cu dulciuri si portocale  cadourile de Craciun Astfel , impreuna si cu Directorul scolii(dl Teletin) acesti OAMENI minunati , mentin zambetele pe fata copiilor,  in fiecare an de Craciun.   Anul acesta echipa s-a marit, am cunoscut-o pe Ionela ,care impreuna cu alti cativa oameni minunati  au strans multe haine si jucarii pentru acestti copii.

  ASA CA ANUL ACESTA DE CRACIUN, NE PROPUNEM SA II ECHIPAM DE IARNA ,PE TOTI CEI 200 COPII!            

    (O pereche de ghetute/geaca , caciuli , fulare si manusi   si ceva  portocale ,dulciuri.)

PS: am adauga si ceva rechizite pentru ca noi credem ca si educatia conteaza pentru a avea un  ViiTOR mai bun!  

 

Cu multa CREDINTA in suflet  si cu inima deschisa  privim acest proiect Implinit!  

  Pentru mai multe detalii sau pentru colaborari -contracte de sponsorizare  ne puteti scrie pe adresa [email protected] Iar pentru donatii din strainatate putteti transfera catre

ASOCIATIA COPII DARUITI

Cont deschis BANCA TRANSILVANIA:

RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON

RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO

RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

paypal.me/OngCopiiDaruiti

cu mentiunea -CRACIUN sat URSITA  


Organizația:
Asociatia Copii Daruiti

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.