Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
O NOUA PROTEZA PENTRU VALENTIN

Valentin are 4 ani si 11 luni. S_a nascut cu multiple malformatii la piciorul drept. La vârsta de 2 ani a suferit operația de amputatie de gamba după două operații în care nu s_a putut realiza salvarea piciorului. Are la activ patru operații. La fiecare creștere a tibiei anual se intervine si se mai taie din ea ptr ca are o creștere vicioasă si ii provoacă inflamatii la nivelul bontului.

Acasă mai are 3 fratiori , perioada aceasta familia este depășită putin financiar ptr ai putea acoperi necesarele ptr spitalizare cat si ptr perioada de recuperare care va fi destul de lunga.  

Pentru donatii puteți transfera în conturile Asociatiei Copii Daruiti, cu mențiunea pentru Valentin

BANCA TRANSILVANIA: RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON

RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO

RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

paypal.me/OngCopiiDaruiti

Activitatea noastra o regasiti aici

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747

https://copiidaruiti.wordpress.com/

Suntem bucurosi sa ne contactati si pe mail asociatiacopii_daruiti @yahaoo.com pentru orice detalii suplimentare sau contracte de sponsorizare.

Sa avem o zi pe suflet!

Ana


Organizația:
Asociatia Copii Daruiti

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.