Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
CUMPARAM O SOBA, INCALZIM TREI SUFLETE!!!

Asociatia Copii Daruiti  cunoaste povestea  mamei vaduve cu 3 copii ,din Calarasi, de mai bine de 3 ani ,si in toti acesti ani am dorit sa le oferim un trai sigur si decent.

Mama Ana isi creste cu demnitate copiii si are credinta  ca va fi sanatoasa (desi necesita si o operatie la ochi) pentru a fi alaturi de ei si a ii putea ingrijii. Mezinul este in clasa pregatitoare iar fetele sunt liceene in Calarasi- la DANUBIUS. Desi,  cu siguranta, moartea tatalui  le-a marcat , fata cea mare a dat examen si a intrat la profilul ce si-a dorit de asisitent sociala- si aasta s-a intamplat fix  in acel an fatidic Fata mijlocie a avut probleme  cu inima declansate din acel an si este si f emotiva insa , anul aceasta, a reusit sa devina si ea bobocel.

Determinarea lor de a-si urma visul a reprezentatnt pentru noi IMPULSUL de a  creea acest proiect ce  vine in sprijinul lor!

 

NE DORIM SA LE INCALZIM ,  NU DOAR SUFLETELE ,CI SI CASA !!

 

TARGET PROIECT :ACHIZTIE CENTRALA -APROX 1500 LEI

 

DONATIILE SE POT FACE PRIN:

ASOCIATIA COPII DARUITI

Banca TRANSILVANIA:

RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON

RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO

RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

paypal.me/OngCopiiDaruiti

REVOLUT 0730445511 detaliu CENTRALA ANA _CL

DETALII POVESTE https://wordpress.com/page/copiidaruiti.wordpress.com/879

Ps pentru orice detalii suplimentare sau incheiere CONTRACTE SPONSORIZARE , ne puteti scrie pe adresa [email protected] sau ne puteti contacta 0730445511

Sa avem o zi pe suflet!

Ana


Organizația:
Asociatia Copii Daruiti

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.