Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
IMPREUNA PENTRU CATALIN -POVESTE DIFUZATA KANAL D.!

POVESTEA LUI CATALIN ce este scrisa chiar de el,  in prima zi din 2021 o zi pentru NOU INCEPUT!

''Ma numesc Catalin- si sunt un baiat de 14 ani. Din pacate, impreuna cu mama si cei 4 frati ai mei (2 fete de varsta 9 si 11 ani) si 2 baieti( 1 an si 2 ani) am fost nevoiti sa parasim casa si toata munca noastra din Sat Mariuta .Com.Belciugetele, jud.Calarasi, Tatal nostru este alcoolic si suportam batai si inhjurii , atat noi , cat si mama noastra. Am reusit sa fugim de acest cosmar ....(nu vom divulga  aici,adresa indicata de baiat)

Am vazut si citit ca dvs, ati ajutat multii oameni si am indraznit sa va scriu si eu aceste randuri. Am vrea sa ne construim macar o camera si o mica baie, ca sa putem trai in continuare aici. Dar veniturile noastre sunt doar alocatia ...deoarece mama nu lucreaza , ca sa poata avea grija de noi. In satul Mariuta eu eram ajutor de dascal la biserica , iar din ce primeam de pomana , imi hraneam toata familia. Mai faceam si curat pe la morminte , ca sa pot sa merg la scoala si sa le iau si celorlalti frati cele de trebuinta . Mama a reusit cu greu sa puna dosarul la primarie pt mutarea alocatiilor in acest sat.    

 Va multumim tuturor celor care ne puteti da o mana de ajutor !  ''

Inca de l ainceout de an am creeat un grup unde ne-am adunat toti cei ce vrem sa il sustinem   https://www.facebook.com/groups/156595532917674

CAZUL A FOST MEDIATIZAT  https://www.youtube.com/watch?v=PGC8Bnnnof8&t=19s insa, momentan nu s-a concretizat nimic noi insa avem credinta CA IMPREUNA VOM REUSI si va asiguram  ca orice doantie e binevenita de la 10 lei la 100000 lei;)

Asociatia Copii Drauiti

Banca TRANSILVANIA: RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON      sau RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO  

sau paypal.me/OngCopiiDaruiti

Pentru orice detalii suplimentare sau incheiere CONTRACTE SPONSORIZARE , ne puteti scrie pe adresa [email protected] sau ne puteti contacta 0730445511  

Va multumim pentru ca ne-ati ales si va dorim o zi pe suflet

Ana-fondatoare Asociatiei Copiii Daruiti    


Organizația:
Asociatia Copii Daruiti

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.