Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
Caravana BebeBunVenit

În România, 3 mame își îngroapă bebelușul în fiecare zi. Principalii factori care contribuie la această statistică sumbră sunt sărăcia și lipsa accesului la educație. Adesea, mamele nu merg la niciun control în timpul sarcinii pentru a evita decesul datorat afecțiunilor perinatale, își țin bebelușii acasă cu febră săptămâni întregi și ajung cu ei la spital când este prea târziu.

Caravana BebeBunVenit acționează concret pentru reducerea mortalității infantile din România prin proiecții educative pentru mame și prin oferirea de kituri cu haine de iarnă și produse de igienă pentru mamele și bebelușii din zonele defavorizate. Proiecțiile educative sunt gândite pentru a oferi informații esențiale, informații practice de care mamele trebuie să țină cont în îngrijirea bebelușului pentru a evita decesul.


Organizația:
La Primul Bebe

LaPrimulBebe sprijină informațional și emoțional gravidele și mamele din România, în primul an după naștere. Acest sprijin este oferit în comunitățile online, prin campaniile umanitare și prin Sistemul Național de Sprijin pentru Mame BebeBunVenit.

Asociația LaPrimulBebe este singura comunitate din România premiată de Facebook USA și numită una dintre cele mai de impact 100 de comunități online din lume. Bursa Facebook Community Leadership Program 2018 a însemnat un an de training la cel mai înalt nivel alături de echipa Facebook, în tot ceea ce înseamnă comunități online.

Cu  peste 160.000 membri, activăm în 23 județe, în care aveam filiale locale, adică grupuri județene LaPrimulBebe.