Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
depreHUB Teens

2757.pngLa fiecare 100 de minute, un adolescent își ia viața; 2757.pngSinuciderea este una dintre cauzele principale ale morții tinerilor între 15 și 24 de ani; 2757.pngAproape 20% dintre adolescenți suferă de depresie până să devină adulți; 2757.pngDoar 30% dintre adolescenții care suferă de depresie au parte de tratament

depreHUB Teens este un program național dedicat adolescenților din România care își propune să ofere suport emoțional prin linia de help-line dedicată, funcțională 24/7, la nivel național, terapie gratuită pentru adolescenții din familii defavorizate, precum și instrumente online pentru exersarea abilităților de coping și menținerea stării de bine. Pentru ca toate aceste inițiative să prindă contur avem însă nevoie de sprijinul oamenilor de bine. Astăzi nu le mai putem veni în ajutor adolescenților cu informații prezentate în același mod clasic în care am făcut-o ani de zile. Este nevoie de o nouă abordare, fresh și inovativă, adaptată nevoilor și ritmului lor de viață.

De aceea vă invităm alături de noi, să le oferim adolescenților din România șansa la o sănătate emoțională optimă, pentru a face față cu succes provocărilor din jurul lor.


Organizația:
Asociatia Happy Minds

Sănătatea mintală este un drept fundamental și orice persoană ar trebui să aibă acces la servicii de prevenție și intervenție indiferent de statutul social, economic sau de poziționarea geografică.