Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
Sustinem plata terapiilor necesare pentu Albert,diagnosticat cu Autism si A.D.H.D.

Albert Stefan a venit pe lume cu nota 10 scor Abgar, dezvoltarea sa fiind una in parametrii normali pana in jurul varstei de 2 ani.  

Dupa administrarea ultimului vaccin , parintii au observat un regres, lipsa interesului in interactiunea sociala, lipsa limbajului si a contactului vizual.  

La 2 ani si 10 luni a fost diagnosticat cu tulburare din spectru autist si A.D.H.D.   A inceput mai multe forme de terapie: terapie ABA (Applied Behaiviour Analysis), terapie logopedica, terapia Neurofeedback, Terapia 3C(Constientizare, Cunoastere, Coordonare), terapia prin sport (innot, ski,alergare) iar familia lupta in fiecare zi  pentru a-l recupera.  

Unul din parinti nu mai poate lucra deoarece trebuie sa se ocupe de tot procesul de recuperare al lui Albert  si intervine o presiune financiara mare pe singurul parinte ce produce venituri.  

Albert are progrese semnificative in ultimii 2 ani si 3 luni in sfera cognitiva si a limbajului.   In tot acest proces lung de recuperare, parintii ii sunt alaturi si lupta mai ales cu mentalitatea din societate pentru a include copiii speciali printre cei neurotipici, pentru a le da o sansa la o viata normala.  

Costurile acestor terapii se ridica la peste 10.000 lei lunar ,niciun specialist nu poate estima cat dureaza intregul proces de recuperare.


Organizația:
Asociatia Copii Daruiti

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.