Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
IMPREUNA PENTRU ANAYS!

Numele meu este Andreea Vacaru am aproape 21 ani!

Fica mea se numește Anays,are 6 luni,s-a născut prematur la 34 săptămâni de 2150 grame!

Am aflat că nu poate vedea la vârsta de 4 luni, inițial crezând că are doar probleme mai mici de vedere! Apoi am mers la mai multe analize și am aflat ca are cataractă congenitală bilaterală.

Am operat-o la ochiul drept (cu ajutorul unor strangeri de fonduri pentru care suntem recunoscatori) urmează stângul.

In luna Mai o sa ii pună ochelarii și ne ducem sa scoatem atele

Este  pentru prima data nu ne-au dat șanse ,au zis ca sunt prea multe vase de sânge acum la operație au zis ca sau mai dus din vasele de sânge și ca exista o șansă

Va suntem recunoscatori pentru orice suma donata conteaza !


Organizația:
Asociatia Copii Daruiti

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.