Creează pagina ta Galantom

Prin implicarea ta vei susține proiectul Fii vocea lor al organizației Asociația Suntem Vocea Lor

1
Alege proiect
2
Detalii pagină
3
Personalizează
4
Pagină creată

Ce vrei sa le spui prietenilor

Prin participarea ta vei susține

Proiectul

Fii vocea lor

Neimplicarea de astăzi e haosul de mâine! Asociația noastră și-a pus de mult în gând să găsească o modalitate în care cei în nevoi să aibe un spațiu pe care să-l numească ACASA. Cu ajutorul binefăcatorilor noștri am făcut un prim pas. Acela de a închiria un spațiu pe care să-l punem la dispoziția persoanelor în nevoi. De ce am ales să facem asta? Pentru că plângem de fiecare dată când ne simțim neputincioși în combaterea violenței, abuzurilor, discriminărilor în ceea ce-i privește. Știm că, combaterea sărăciei ar trebui să fie unul dintre obiectivele fundamentale ale partidelor politice, însă oamenii săraci nu încap în strategiile de campanie din ultimii 30 de ani. Au fost cumpărați cu promisiuni populiste,evident niciodată onorate.

De multe ori și-au cerut drepturile și au fost refuzați, fără explicații și fără ajutor. Noi ne dorim să întindem o mână (a încrederii) pentru cei adesea discriminați! E foarte important de știut: nu încurajăm lenea, iar în acest sens vom pune accent pe importanța muncii și educației în prealabil (în cazul celor tinerilor), iar bătrânii vor avea tot sprijinul nostru, dar nu înainte de a face tot posibilul ca ei să fie luați în serios și de către cei sus puși. Pentru ca totul să fie posibil și să aibe un parcurs lin, vom avea nevoie în continuare de ajutorul vostru!!! Vă mulțumim astăzi, mâine și întotdeauna pentru încrederea pe care ne-o acordați zi de zi!

Nimic fără Dumnezeu!.

Organizația

Asociația Suntem Vocea Lor

Asociatia Suntem Vocea Lor e o asociatie caritabila cu 3 ramuri de activitate: protectie sociala, protectia animalelor si protectia mediului. Suntem vocea celor neauziti, nevazuti, neajutorati ce isi intind mana in cautarea linistii zilei de maine: batrano, copii, familii defavorizate. Suntem Vocea Lor!