Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
Plantam fapte bune in Romania - 2021

Unii cred despre noi ca suntem un fenomen in materie de schimbare in bine in randul societatii civile, dat fiind interesul voluntarilor pentru actiunile noastre. Altii apreciaza impactul pe care il avem asupra mediului pentru ca schimbam in bine soarta unor comunitati si ne punem amprenta asupra calitatii aerului.

Noi ne mandrim insa cu perseverenta si cu puterea de a ne reinventa, in functie de context. Cu ajutorul voluntarilor si, ulterior, in ultimul an caracterizat de pandemie, cu ajutorul echipamentelor mecanizate si al zilierilor, am reusit sa plantam aproape 1.850.000 de puieti pe o suprafata de 470 de hectare, in localitati din 33 de judete din tara.


Organizația:
Plantam fapte bune in Romania

Suntem initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat Plantam fapte bune in Romania care ne-am dedicat ultimii 10 ani actiunilor de impadurire prin care schimbam in bine soarta unor comunitati, contribuim la imbunatatirea calitatii aerului si mobilizam mase prin interesul pe care il starnim in randul voluntarilor (binenteles, atunci cand contextual generat de pandemie ne permite sa ii avem alaturi la actiuni).

Sustinuti de voluntari si companii care s-au implicat financiar, am plantat aproape 1.850.000 de puieti pe o suprafata de 470 de hectare, in localitati din 33 de judete din tara.

In ultimul an, actiunile noastre s-au desfasurat cu ajutorul echipamentelor mecanizate si al zilierilor. Ne-au lipsit voluntarii de la plantare, insa interesul pe care l-au aratat in ultimul an pentru actiunile de impadurire, prin mesaje directe sau intrebari pe paginia de Facebook, dar si prin donatii directe sau prin redirectionarea impozitului pe venit, ne determina sa privim cu optimism catre viitor si sa pregatim actiunile de toamna increzatori ca ii vom avea alaturi.

Pana atunci, fiti la curent cu noutatile noaste pe  www.plantamfaptebune.ro sau pe Facebook.