Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
O camera pentru Adriana

Acest proiect l-am inițiat pentru a face cunoscuta povestea unei familii dragi noua:O familie simpla din Jud Teleorman,formată din 2 părinți muncitori și o copila cu mult bun simt și silitoare.

Target-ul nostru este sa ii oferim Adrianei:

 ➡️o camere (renovare plus mobilier)

 ➡️un laptop

➡️rechizite și cărți

și dacă și anul acesta va fi premianta

➡️ii achitam o tabăra la mare.☀️

Noi,  cei de la Asociatia Copii Daruiti, consideram ca , pe lângă ajutorul oferit celor din familii sărace ,este esențial sa ne implicam și in  familii ce pot oferi copiilor strictul necesar.

In aceste familii găsim,  de cele mai multe ori , copii ce au potențial .oferindu-le un spațiu armonios de studiu, momente prin care ei se încarcă și își amintesc cu drag, vor avea dorința de a visa și determinarea de a realiza, pentru  ei și pentru cei din jur, un viitor luminos.☀️🌈❤️

Aceasta este viziunea noastră și  dacă o împărtășești ne poți urmări și sustine proiectele noastre aici:

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747/

https://copiidaruiti.wordpress.com

Sa avem un an pe suflet❤️

Ana Raluca Vergu 

 

 


Organizația:
Asociatia Copii Daruiti

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.