Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
Scoala de Vara Paulina de la Sancel -InMemoriam Raluca Ana Medesan

Vreau sa fiu profesor si doar profesor!

Acestea sunt cuvintele pe care Raluca ni le-a lasat scrise in suflet. Pentru ca ea iubea educatia, copiii si credea intr-o scoala buna pentru o Romanie buna.

Din dorinta ei de a duce educatia de calitate in fiecare colt din tara, intre 22 si 29 august, ne vom reuni la Sancel, locul copilariei, al bucuriei si al odihnei vesnice pentru Ralu. 

Aici vom fi impreuna, specialisti din educatie, profesori, elevi, voluntari, parinti, oameni care vorbesc aceeasi limba: cea a educatiei cu sens pentru fiecare. 

Intre traditie si tehnologie, foc, pamant, aer si vant, povesti, muzica, robotica, teatru, dans, fotografie si paine scoasa din cuptor, scoala de vara ne da prilejul de a ne conecta la valori si bucurie, vom defini invatarea autentica si vom descoperi al cincilea element: EDUCATIA

Scoala Paulina -o scoala in memoria prietenei, sorei, fiicei, profesorului, omului Raluca Ana Medesan

 


Organizația:
Asociația pentru Motivație în Psihoeducație

Asociatia pentru Motivatie in Psihoeducatie desfasoara activitati in domeniul social si psihoeducational avand ca misiune  promovarea valorilor si culturii, educarea si instruirea populatiei prin formare profesionala, actiuni de prevenire a marginalizarii si realizarea incluziunii sociale a copiilor, familiilor defavorizate si persoanelor cu dizabilitati.