Ne bucurăm că ai ales să îți
dăruiești ziua de naștere!

 

Ce vrei să le spui prietenilor?

Prin ziua ta vei susține

Proiectul:
Renovam casa unde locuiește bunica cu cei doi nepoți ,Darius și Andrei

Dna Oprea Teodora este bunica a 2 copii Darius și Andrei pe care ii creste impreuna cu Sotul intr-o căsuța modesta din Candeasca ,Buzău.

Datorita unor oameni de bine momentan au primit cele de baza insa noi de la Asociatia Copii Daruiti dorim sa ii ajutam in renovarea casei

Osb ,rigips,grinzi ,nisip, lavabil

vom primi curând de la un meseriaș din zona ,o lista cu necesarul și cantități 

pana atunci orice donatie este bine venită pentru ca sunt multe de realizat in mică căsuța din Candeasca😇


Organizația:
Asociatia Copii Daruiti

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.