Creează pagina ta Galantom

Prin implicarea ta vei susține proiectul Plantam fapte bune in Romania - 2022 al organizației Plantam fapte bune in Romania

1
Alege proiect
2
Detalii pagină
3
Personalizează
4
Pagină creată

Ce vrei sa le spui prietenilor

Prin participarea ta vei susține

Proiectul

Plantam fapte bune in Romania - 2022

Unii cred despre noi ca suntem un fenomen in materie de schimbare in bine in randul societatii civile, dat fiind interesul voluntarilor pentru actiunile noastre. Altii apreciaza impactul pe care il avem asupra mediului.

Organizația

Plantam fapte bune in Romania

Suntem initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat Plantam fapte bune in Romania si am dedicat peste 11 ani actiunilor de impadurire prin care schimbam in bine soarta unor comunitati, contribuim la imbunatatirea calitatii aerului si mobilizam mase prin interesul pe care il starnim in randul societatii civile.

Sustinuti de voluntari si de companii care s-au implicat financiar, am plantat 2.525.000 de puieti pe o suprafata de 619 hectare, in localitati din 35 de judete din tara.

 

Dupa doi ani de pandemie in care am plantat cu ajutorul echipamentelor mecanizate si al zilierilor, primavara aceasta ne-am reintalnit cu voluntarii la plantare. Suntem optimisti si credem ca la toamna vom avea si mai multi sustinatori alaturi de noi. 

Pana atunci, fiti la curent cu noutatile noaste pe  www.plantamfaptebune.ro sau pe Facebook.