Creează pagina ta Galantom

Prin implicarea ta vei susține proiectul Încălzire pentru 130 de pui de câine și pisică al organizației ASOCIAȚIA ONE RESCUE

1
Alege proiect
2
Detalii pagină
3
Personalizează
4
Pagină creată

Ce vrei sa le spui prietenilor

Prin participarea ta vei susține

Proiectul

Încălzire pentru 130 de pui de câine și pisică

A venit iarna, iar puii pe care îi avem în grijă au nevoie de atenția voastră. Organizația

ASOCIAȚIA ONE RESCUE

ASOCIAȚIA ONE RESCUE a fost creată în 2017, dar dragostea pentru animale ține de-o viață.

Adina Vladuț și soțul Dragos Vladuț sunt doi medici veterinari care de mai bine de 21 de ani și-au dedicat viața pentru îngrijirea animalelor. Au creat clinica veterinara ONE VET să poata ajuta animalele oamenilor și asociația ONE RESCUE pentru cele ai străzii, care de multe ori au fost ai oamenilor.

„E greu să stai deoparte dacă iți pasă cu adevarat. Noi nu am putut și astfel adăpostul din Cosoba găzduiește constant 400 de câini și pisici ai strazii.”

Adina Vladuț

Asociația are scopul de a concepe, organiza si desfasura activitati ce urmaresc sa asigure ingrijirea, cresterea si protectia animalelor, precum si initierea si dezvoltarea unor actiuni si programe de sprijin ale acestora:

1. Organizarea de cursuri de pregatire, seminarii, conferinte, simpozioane, festivaluri, dezbateri politice

2. Conceperea de programe proprii in regim de parteneriat cu alte instutii publice sau private din tara sau din strainatate, avand obiectiv crearea unor actiuni specifice bunastarii animalelor

3. Identificarea, ajutorul și sprijinul oferite animalelor fara stapan, animalelor supuse relelor tratamente, bolnave cu handicapuri ori malformatii, stoparea abuzurilor impotriva acestora, inclusiv prin sesizarea autoritatilor competente in domeniu, precum si lupta impotriva abandonului animalelor domestice.

4. Plasarea animalelor fară stapan în familii adoptive, temporar sau permannent sau în adăpostul ONE RESCUE

5. Conceperea, promovarea si desfasurarea de programe educationale nonformale pentru tineri, in colaborarea cu institutiile de invatamant, institutiile de stat, precum si cu organizatii nonguvernamentale

6. Organizarea actiunilor de voluntariat

7. Promovarea creativitatii, comunicarii si spiritului critic in scopul de a rezolva in mod eficient si uman problemele legate de protectia mediului inconjurator si a animalelor de companie.

8. Asigurarea protectiei si a apararii animalelor, educarea cetatenilor cu privire la animale. promovarea unei mentalitati bazate pe respect privind relatia dintre oameni si animale, vazuta ca o convietuire pasnica, inclusiv din punct de vedere al implicatiilor pentru sanatate.

Cu ajutorul vostru, toate acesta pot fi posibile!

Vă mulțumim pentru susținerea voastră!

Echipa ONE RESCUE

#TakeAction