Creează pagina ta Galantom

Prin implicarea ta vei susține proiectul TABĂRA DE BINE, visul multor copii fără posibilități al organizației Asociația Maria Holtzhauser

1
Alege proiect
2
Detalii pagină
3
Personalizează
4
Pagină creată

Ce vrei sa le spui prietenilor

Prin participarea ta vei susține

Proiectul

TABĂRA DE BINE, visul multor copii fără posibilități

TABĂRA DE BINE este un proiect creat pentru copiii sărmani dar și pentru cei merituoși.

Organizația

Asociația Maria Holtzhauser

Să vorbim un pic și despre noi,Asociația Maria Holtzhauser.

Am plecat la drum, cu acest nume oficial in 2018, deși existam de mai bine de 10 ani din ințiativa doamnei Maria Holtzhauser și a soțului dânsei, Sorin Holtzhauser

Am construit case, am renovat și utilat Azilul de Bătrâni de la Hotarele, județul Giurgiu, centru  pe care il susținem cu orice este necesar, în mod constant. Am renovat școli și grădinițe și sustinem permanent cazuri sociale( bătrâni,copii și mame,bolnavi aflați în excluziune socială), am lansat Campaniile Imbracă un bătrân, Imbracă un copil. Susținem cazurile vechi, dar și noi, pe care le prezentăm pe pagina asociației, în incercarea de a obține fonduri pentru a putea fi alături de semenii noștri mai putin norocoși.

Cine suntem noi? O mână de oameni, aflați sub ândrumarea Doamnei Maria Holtzhauser, care sub deviza voluntariatului, ne-am pus tot ce avem la dispoziție, în slujba Binelui.

Asociația Maria Holtzhauser nu plătește salarii, chirii. Impreună am înțeles, că dacă oferim casa, depozitul sau puțin timp cu mașina proprie, eliminăm costuri care  îi pot ajuta pe cei in nevoie.

Vă mulțumim!