Creează pagina ta Galantom

Prin implicarea ta vei susține proiectul Susţine proiectul “Recuperare medicală copii” al organizației ARNIS - Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Spitalizați

1
Alege proiect
2
Detalii pagină
3
Personalizează
4
Pagină creată

Ce vrei sa le spui prietenilor

Prin participarea ta vei susține

Proiectul

Susţine proiectul “Recuperare medicală copii”

Recuperare medicala pentru copii (sustinerea terapiilor fizice si cognitive), cursuri de fundraising pentru parinti, suport moral si psihologic pentru familii.

Anual, in Romania, se nasc peste 20.000 de bebelusi prematuri, adica 1 din 10 copii vine mai devreme pe lume. Copii prematuri si indelung spitalizati, care au avut un inceput mai anevoios in viata, au nevoie de ingrijire atenta pentru a inflori. Soare, aer proaspat, apa curata, ani de recuperare medicala si dragostea familiei.

Organizația

ARNIS - Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Spitalizați

Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Săpitalizați - ARNIS a fost înfiinţată în luna august 2013 din experienţa personală a Corinei Croitoru, părinte de copii gemeni şi prematuri. Asociația a funcționat sub denumirea de Asociația Unu și Unu, în perioada 2013-2021, “unu și unu” fiind metafora ce reprezintă acei copii speciali, extraordinari care au demonstrat tuturor că, deși născuți înainte de termen sau îndelung spitalizați, pot învinge limitările medicale, luptându-se pentru viața lor.