Asociatia Piano Therapy

Asociatia Piano Therapy

Misiunea noastră

Asociaţia Piano Therapy este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în 2016 la iniţiativa psihologului, Tatiana Dănciulescu.

Asociaţia are ca scop sprijinirea copiilor si adolescentilor cu tulburări pervazive de dezvoltare, tulburări de limbaj şi de comportament precum şi orice altă tulburare de dezvoltare şi urmăreşte recuperarea acestora prin logopedie, intervenţie psihologică şi piano therapy.

În prezent, Asociaţia este implicată în procesul de recuperare a 60 de copii, iar terapeuţii care lucrează în cadrul organizatiei folosesc în principal, ca metodă, şedinţele de ,,Piano Therapy”.

Metoda Piano Therapy

Piano Therapy este o metodă special concepută  pentru dezvoltarea integrativa a copiilor cu autism şi copiii cu tulburări de limbaj prin învăţarea asistată şi specializată a pianului. Fondatoarea acestei metode este Tatiana Danciulescu.

Metoda Piano Therapy are ca scop dezvoltarea abilităţilor motrice, a limbajului, a atenţiei, îmbunătăţirea stilului de viaţă şi scăderea ratei comportamentelor disruptive.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Piano Therapy
Ateliere muzicale pentru copii diagnosticați cu autism
Ateliere muzicale pentru copii diagnosticați cu autism
Vezi toate proiectele3

Evenimente fundraising

Terapie prin muzica pentru copiii cu autism @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Grup de dezvoltare psihosociala prin tehnici Neurologic Music Therapy @ Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

Cadoul pe care mi-l doresc de ziua mea: muzica vindecatoare pentru copii

Anul acesta, cautand pe unde sa-mi mai serbez ziua, am dat pe Galantom, peste un proiect minunat care aduce liniste si vindecare in viata copiilor cu...

100% Complete
Imi daruiesc ziua de nastere Asociatiei Piano Therapy

Anul acesta implinesc 27 de ani, o varsta la care iti poti dori si poti visa la toate lucrurile din lume. Eu insa, nu-mi doresc nimic altceva decat sa...

24.555555555556% Complete
Vezi toate paginile2