Asociația pentru Dezvoltare Urbană

Asociația pentru Dezvoltare Urbană

Misiunea noastră

Am luat naștere în urmă cu 13 ani din dorința de a trăi într-o lume a egalității de șansă și de a crește calitatea vieții în comunitate.


De 10 ani, suntem implicați în comunitatea nevăzătorilor din România. Menirea noastră este aceea de a-i ajuta pe copiii cu deficiențe de vedere să trăiască o viață împlinită și ne propunem să le schimbăm lumea în bine prin acces la educație independentă.


În cei 10 ani de activitate, am lansat o petiție pentru decontarea smartphone-urilor pentru persoanele cu deficiențe de vedere, care acum a ajuns propunere în parlament, am accesibilizat muzee, organizat expoziții tactile, am donat 35 de device-uri Apple copiilor din școlile de nevăzători, am călătorit în 23 de orașe din țară pentru a informa 45.000 de oameni despre importanța desenelor reliefate în educația nevăzătorilor și am realizat o platformă educațională care oferă copiilor nevăzători acces la studiu independent și lumea înconjurătoare.

[ Show more ]

Proiecte

Asociația pentru Dezvoltare Urbană
Tactile Images
Acest proiect are ca scop oferirea accesului la studiu independent, joburi noi și integrarea în societate pentru copiii nevăzători.

Evenimente fundraising

Tactile Images @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor nevăzători

Salut, sunt Dan. Sunt recunoscător că pot vedea soarele în fiecare zi. Zâmbetul celor dragi atunci când se bucură din toată inima. Cățelușii jucăuși,...

20.983333333333% Complete
Vezi toate paginile2