Asociația Vladimir Angelman

Asociația Vladimir Angelman

Misiunea noastră

Asociația a fost înființată in anul 2016 si are ca scop strângerea de fonduri pentru susținerea unui plan de recuperare pentru Vladimir, născut cu Sindrom Angelman.

 

Vladimir munceste asemenea unui sportiv de performanta pentru a-și câștiga independența, între 3 si 5 ore zilnic. Fiecare lucru care la un copil obișnuit apare firesc( sa prindă o jucarie, sa se târască), la el a venit dupa sute de ore de terapie.
In ultimii ani o adevărată comunitate s-a strans in jurul lui pentru a-i susține financiar terapiile.
Fiecare donatie a insemnat ore de terapie, iar fiecare oră de terapie a însemnat progres.
Vladimir merge astazi cu ajutor pentru ca oameni inimoși au crezut în el.

[ Show more ]

Proiecte

Asociația Vladimir Angelman
Un pas mai aproape de primul pas
Scopul proiectului il reprezintă strângerea sumei necesare pentru a acoperi costurile celor 9 sesiuni de terapie Therasuit programate pentru 2021 in cadrul Fundației Mihai Nesu.

Evenimente fundraising

Un pas mai aproape de primul pas @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Un pas mai aproape de primul pas @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

Ziua mea pentru Vladimir

Dragilor, Știți că de ceva ani îmi serbez ziua cu minunații de la Mike's School of Dance și împreună cu voi reușim să îl ajutăm pe Vladimir să fie cu...

100% Complete
Vezi toate paginile2