Asociația Steliștilor 1947

Asociația Steliștilor 1947

Misiunea noastră

Începuturile Asociației Steliștilor 1947 sunt plasate în anul 2017, când CSA Steaua pornea din nou pe ambițiosul drum al performanței sportive în fotbalul românesc. Pe atunci, din nevoia de a avea un reper în rândul comunității roș-albastre, apărea AS47, entitate care avea să devină un partener de nădejde clubului din Ghencea, dar și sponsor oficial al echipei de fotbal.
În răstimp, Steaua își continuă ascensiunea treptată, scopul fiind acela de a reveni în primul eșalon românesc. Iar AS47 îi rămâne alături la fiecare pas, pentru sezonul 2020/2021 existând un obiectiv îndrăzneț: acela de a strânge 1.000.000 de lei, în urma aderării suporterilor roș-albaștri în programul Națiunea Stelistă, bani care vor servi drept primă de promovare pentru una dintre cele mai adulate echipe de fotbal din țara noastră.
Astfel, cei care sunt atașați de idealurile clubului din Ghencea și care își doresc să scrie împreună o bună bucată de istorie se pot „înrola” în AS47, susținând echipa în mod activ și punând umărul la renașterea unei campioane. Pe www.as47.ro sunt pregătite pachete de Sergent, Maior, Colonel sau General, în funcție de posibilitățile fiecărui simpatizant stelist, astfel încât fiecare om cu suflet roș-albastru să se poată implica în anevoiosul, dar excepționalul parcurs al echipei Steaua.

[ Show more ]

Proiecte

Asociația Steliștilor 1947
Alături de Mihai Neșu!
Strângere de fonduri pentru fundația Mihai Neșu

Evenimente fundraising

Alături de Mihai Neșu! @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2021

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Alaturi de Mihai Nesu

Ani de zile am strigat alături de el, l-am susținut pe teren, ne-a inspirat cu spiritul lui de luptător pentru fiecare minge, chiar dacă părea deja pi...

96.16% Complete
Vezi toate paginile1