Asociația Andreea Ivan Învingătoare

Asociația Andreea Ivan Învingătoare

Misiunea noastră

Am creat Asociația Andreea Ivan Învingătoare din dorința de a schimba ceva în țara asta pentru persoanele cu problemele mele, Îmi doresc, ca atât pentru mine, cât și pentru ceilalți cu problemele asemănătoare ca și ale mele, independenta să nu mai fie o problemă. Tehnologia a avansat, iar aceasta ne poate ajuta foarte mult.


Dizabilitățile mele m-au motivat să înființez această asociație pentru a iniția diverse proiecte pentru independentă persoanelor în dificultate. Ea are obiective mărețe.
Asociația Andreea Ivan Învingătoare are scopul să ajute persoanele în scaun rulant cu deplasarea, găsirea unor soluții pentru necesitățile din casă, independența să nu mai fie un impediment pentru ca aceștia să se bucure de o viață normală ca orice om.


Să fii persoană cu dizabilități, nu înseamnă că trebuie să te îngrădești și să-ți plângi de milă, trebuie să-ți dezvolți alte abilități să devii un învingător pentru a avea o viață fericită.

[ Show more ]

Proiecte

Asociația Andreea Ivan Învingătoare
Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant
Asociația Andreea Ivan Învingătoare propune proiectul ,, Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant” care să faciliteze deplasarea persoanelor cu dizabilități. Acesta constă în strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini adaptate special pentru a le da mai multă independență acestor persoane. Cei care beneficiază de acest autovehicul sunt persoanele in scaun rulant apte din punct de vedere  intelectual și care își doresc să-și depășească limitele. Se adresează acelor persoane din București care își doresc să aibă un loc în societate, dornice să adune noi cunoștințe, care își doresc să iasă în lume, să fie independenți și să aibă o viață normală.  

Evenimente fundraising

Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2021

Te provocăm ca timp de 30 de zile să renunți la un obicei care nu îți face bine, sau să încerci să adopți unul care îti face bine și, în același timp să faci și tu bine altora, sprijinind o cauză caritabila. Îți vei îndemna prietenii să te susțină donând și, în felul acesta, vei avea o motivație puternica în plus ca să îți duci provocarea până la capăt. După 30 de zile este mult mai probabil că această încercare să devină un obicei bun.

Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant @ Dăruiește expertiza sau talentul tau ~ 2021

Vă așteptăm să vă imbogățiți pasiunile și talentele adaugându-le o latură caritabilă pe Galantom.

Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant @ Daruieste ziua ta ~ 2022
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să
Vezi toate evenimentele3

Pagini fundraising

Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant

Pentru că ne dorim să fim cât mai independenți, am făcut demersuri pentru un proiect cu fundația mea Andreea Ivan Învingătoare. Acest proiect constă î...

0.18853531647933% Complete
Vezi toate paginile2