Asociatia PlaYouth

Asociatia PlaYouth

Misiunea noastră

PlaYouth aduce jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, la care pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel.


Organizăm ateliere, cursuri, evenimente, petreceri şi programe de educaţie alternativă pentru copiii, dar si pentru parintii acestora sau pentru adultii care vor sa isi aminteasca sa mai fie copii. Acestea au rolul de a-i ajuta să aibă încredere în ei, să interacţioneze mai uşor cu alţi copii, să-şi dezvolte creativitatea, să se joace învăţând alături de părinţi, să-şi descopere pasiunile şi talentele.


Credem foarte mult in putearea comunitatilor, asa ca ne dorim sa unim fortele unor comunitati mai mari pentru dezvoltarea echilibrata si armonioasa a comunitatii de profesori, parinti si copii. Ne implicam sa aducem cat mai mult joaca in scolile din Romania ca si metoda de predare si promovare, dar si in casele familiilor - ca mod de petrecere a timpului liber impreuna.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia PlaYouth
ArtTerra
Scopul proiectului este de a identifica emotiile cu care se confrunta in ultimul an copii din centrele de plasament, a-i ajuta sa si le inteleaga/exprime si apoi sa treaca peste ele. Vrem sa educam copii echilibrati emotionali pentru a deveni adulti sanatosi.

Evenimente fundraising

ArtTerra @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

ArtTerra @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2021

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

30 de ani cu experiente pentru 30 de copii

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Îmi doresc ca atunci cand intorc capul sa vad in urma mea chipuri feri...

34.4% Complete
Artă pentru copiii din centrele de plasament

De ziua mea, te rog să mă ajuți să strâng 3.000 lei pentru copiii din centrele de plasament! Orice contribuție, oricât de mică, ne ajută să strângem c...

100% Complete
Vezi toate paginile4