Fundatia Umanitara Trust

Fundatia Umanitara Trust

Misiunea noastră

Organizatia noastra gazduieste 4 proiecte tare dragi noua.

- Din Suflet Pentru Apuseni, un proiect născut la sat, lângă inima muntelui, acolo unde darul cel mai prețios este o vorbă bună și unde virtutea cea mai dreasă e dragostea față de aproapele tău. Proiectul isi propune sa aduca sprijin atat la nivel financiar, cat si la nivel social, emotional si mental, batranilor, copiilor si familiilor izolate din muntii Apuseni.

- Puterea Sperantei, un proiect care iși dorește crearea unui context cu impact atât social, cât și profesional, care să fie focalizat pe toate aspectele bolii Parkinson, într-o abordare holistica. -Proiectul este destinat bolnavilor de Parkinson, familiilor lor, medicilor de familie si psihologilor.

-Satul Idee,  proiectul iși dorește reconectarea cu originile strămoșești  prin transferul de patrimoniu cultural in meserii aplicate și oferirea educației anteprenoriale generației tinere din munții Apuseni. Ne dorim să susținem afacerile mici locale si să încuranjarea mediului de afaceri rural.

-Dialoguri cu sens, o serie de evenimente centrate pe un dialog onest pentru cei care doresc să vadă dincolo de ei.

  •  
 
[ Show more ]

Proiecte

Fundatia Umanitara Trust
Campanie Umanitară Munții Apuseni - Primăvară 2023
Pornim din nou pe cărări uitate de lume pentru a oferi un mic sprijin inimilor din Apuseni. De data aceasta 200 de familii ne așteaptă să le trecem pragul. 
Fundatia Umanitara Trust
Încălzim casele din munți
Majoritatea bătrânilor din munții Apuseni nu au posibilitatea financiară de a procura lemnul necesar pentru încălzirea locuinței pe timp de iarnă.
Fundatia Umanitara Trust
O baie pentru familia Andrane
Familia Andrane este un mic nucleu din satul Scărișoara, format din 5 membri: părinții și 3 copii minunați. Membri familiei nu facilitează momentan de un grup sanitar care să împlinească un standard minim de confort.   
Fundatia Umanitara Trust
Din suflet Pentru Apuseni
Din suflet pentru Apuseni pentru noi este libertatea în care am învățat să dăruim, aici ne-am umplut sufletele de dragoste infinită. Am descoperit o altă lume, ascunsă în inima munților. Ei sunt acolo, oameni cu suflete minunate, cu o simplitate și minunăție nedescrisă. Am fost la ei, am povestim cu ei,am stat cu ei să împărtășim lucruri minunate și lucruri care îi fac să sufere. E o adevărată binecuvântare că am reusit să ne mobilizăm, că am reușit să ne adunăm și să punem mână de la mână prin faptul că dăruim cu atâta drag.

Evenimente fundraising

Încălzim casele din munți @ Moș Crăciun Galantom ~ 2022

Galantom îți propune să îți donezi cadourile și să fii tu Moș Crăciun și Moș Nicolae pentru cei la care Moșul nu ajunge. Fă-ți pagină de Moș Galantom pe dar.galantom.ro!

Încălzim casele din munți @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Din suflet Pentru Apuseni @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Din suflet Pentru Apuseni @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2021

Te provocăm ca timp de 30 de zile să renunți la un obicei care nu îți face bine, sau să încerci să adopți unul care îti face bine și, în același timp să faci și tu bine altora, sprijinind o cauză caritabila. Îți vei îndemna prietenii să te susțină donând și, în felul acesta, vei avea o motivație puternica în plus ca să îți duci provocarea până la capăt. După 30 de zile este mult mai probabil că această încercare să devină un obicei bun.

Din suflet Pentru Apuseni @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Vezi toate evenimentele5

Pagini fundraising

Pentru cel mai călduros Crăciun

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc cadourile de Crăciun unei cauze...

42.4% Complete
Cel mai frumos cadou de Crăciun

A beneficia de un spațiu încălzit pe timpul iernii pare o normalitate pentru noi. Din păcate mulți bătrâni din munții Apuseni, nu au posibilitatea fin...

18% Complete
Din Suflet si Dor pentru Apuseni

M-am nascut si am copilarit in Apuseni. Din parinti si bunici moti si ei. Iubesc enorm aceasta parte de tara. Si de multe ori imi e tare dor de ea. An...

100% Complete
Vezi toate paginile5