ASOCIAȚIA PAHUMI

ASOCIAȚIA PAHUMI

Misiunea noastră

Asociația Pahumi a fost creată cu scopul de a sprijini integrarea copiilor din familii vulnerabile în colectivități cu copii din medii mai avantajate iar dezideratul principal este incluziunea, uniformizarea colectivităților de copii și depășirea barierelor sociale. Toate activitățile se desfășoară într-un mediu sustenabil, aproape de natură. Bursa Pahumi este programul care oferă copiilor ce provin din medii vulnerabile, monoparentale sau cu situații materiale dificile, accesul la programele noastre de Afterschool și Taberele de zi din timpul vacanțelor. Programul este gândit în sens incluziv. Personalul și voluntarii noștri preiau micuții direct de la școală, la terminarea programului de școală, întotdeauna dornici și deschiși să îi ajute și să îi îndrume, să le asculte nevoile sau să se joace cu ei, îmbinând armonios timpul destinat studiului cu relaxarea, joaca de voie cu mișcarea în aer curat, totul gândit pentru a conferi o stare de bine copiilor. Spațiul destinat copiilor este unul atractiv și diversificati. În exterior Corabia Piraților, tobogane, tiroliana, terenul de sport, ferma de animale, grădina de zarzavaturi îngrijită de copii și voluntari, zona de proiecții și spectacole iar în interior o sală de sport dotată cu panouri de cățărat și un panou de baschet, spații speciale destinate jocurilor, sala de mese și de studiu și cea de calculatoare, toate sunt destinate pentru o educație non-formală cât mai completă!Activități: sprijin în efectuarea temelor și ore remediale, ateliere, cursuri de limbi străine cu vorbitori nativi, transport de la școală/domiciliu până la locația noastră și retur,.masa de prânz și gustări.

[ Show more ]

Proiecte

ASOCIAȚIA PAHUMI
Educație în natură pe Dealul Feleacului: all-incluziv
Scopul proiectului este acela de a forma copii din ciclu primar, deschizând porțile cunoașterii non-formale/informale în paralel cu realizarea incluziunii tuturor copiilor, indiferent de abilități/dizabilități, ajutați de cadru natural pentru ca ei să devină adulți empatici, responsabili, prietenoși cu mediul și cu cei vulnerabili. 

Evenimente fundraising

Educație în natură pe Dealul Feleacului: all-incluziv @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

De ziua mea mi-am pus o dorință: "Prima zi de după-școală la Pahumi"

Dragi prieteni, Acum 2 zile a fost ziua mea și m-ați copleșit cu urări și gânduri frumoase! Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte și pentru că pâ...

4.2857142857143% Complete
Vezi toate paginile1