Asociatia HEM / N-avem Sange

Asociatia HEM / N-avem Sange

Misiunea noastră

Numarul de donatori de sange din Romania este printre cele mai mici din Europa, astfel ca e nevoie de un demers constant, sustinut, pe termen lung, in care sa sprijinim formarea unui numar crescut de donatori fideli, recurenti, constienti de beneficiile pe care un astfel de act de generozitate le aduce atat celor pe care ii salveaza, cat si lor. 

“N-avem SANGE” este un program din sfera educatiei pentru sanatate in care urmarim atat o declinare adaptata a mesajelor, in raport cu comunitatile carora ne adresam, cat si dezvoltarea comunitatii #bloodfluencer (=ambasador natural al donarii de sange), acesti oameni insufletiti si daruiti care doneaza si vorbesc tuturor despre asta, fiind in egala masura dispusi sa introduca donarea de sange in rutina unui stil de viata sanatos.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia HEM / N-avem Sange
Actualizare: Centru mobil de activare N-avem Sange 2022 - 2024
Am implementat prima parte a proiectului: exteriorul centrului mobil de activare. Continuam cu interiorul: un spatiu pentru discutii si consultatii, decor pentru pereti, aparate de apa si cafea, ecrane LCD, un computer si un frigider.
Asociatia HEM / N-avem Sange
Campanie de comunicare segmentată
Vor fi invitați la donare, cu precădere, donatorii cu o anumită grupă de sânge și RH, aflată în urgență, datorită numărului mare de operații/tratamente, în arealul unui anumit Centru de Transfuzie.
Vezi toate proiectele3

Evenimente fundraising

Actualizare: Centru mobil de activare N-avem Sange 2022 - 2024 @ Legal Half-Marathon Bucharest ~ 2024

 

Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice.


Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

Actualizare: Centru mobil de activare N-avem Sange 2022 - 2024 @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2023

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Actualizare: Centru mobil de activare N-avem Sange 2022 - 2024 @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Campanie de comunicare segmentată @ OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2023

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Campanie de comunicare segmentată @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Actualizare: Centru mobil de activare N-avem Sange 2022 - 2024 @ Legal Half-Marathon Bucharest ~ 2023

 

Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice.


Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, cu sprijinul RO CLUB MARATON vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

Vezi toate evenimentele10

Pagini fundraising

Particip la Legal Half Marathon Bucharest ~ 2024 pentru o cauza draga mie

Bună, sunt Mădălina și pe 24 martie alerg la Legal Half Marathon pentru “N-avem SANGE”, un proiect derulat de Asociatia HEM, pentru Institutul Nationa...

62.5% Complete
30% Complete
15% Complete
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie - RAIFFEISEN BANK BUCHAREST MARATHON ~ 15.OCT.2023- Asociatia HEM / N-avem Sange

RAIFFEISEN BANK BUCHAREST MARATHON ~ 15.OCT.2023  Numarul de donatori de sange din Romania este printre cele mai mici din Europa, astfel ca e nevoie d...

45% Complete
44 ani de viata, 4 ani de #N-avemSANGE?!

Donatoare fiind, acum 4 ani am selectat @N-avemSANGE?! la un eveniment sportiv organizat de #RunInBucharest!Am mers sa-mi primesc tricoul de #bloodflu...

22.886363636364% Complete
Un gest atât de mic cu un impact imediat și real

Când am donat sânge prima dată am înțeles că pentru mine acesta este unul dintre cele mai frumoase, simple și altruiste gesturi. Din păcate bucuria n-...

100% Complete
Vezi toate paginile88