Asociatia GRACE Ministries

Asociatia GRACE Ministries

Misiunea noastră

Asociatia se constituie ca asociatie non-profit, neguvernamentala, in scopul promovarii de activitati si initiative de constientizare si responsabilitate publica, de integrare si aplicare a conceptului de responsabilitate sociala (definita ca fiind o cultura ce cuprinde echitate economica, sociala si in caracter crestin, transparenta si integritate)

Prin “programe cu caracter crestin” se intelege organizarea de  intalniri, seminarii, conferinte, colocvii, adresate studentilor, copiilor din orfelinate, persoanelor aflate in detentie, celor ce se afla in azile de batrani, etc., in cadrul carora sunt prezentate valori precum bunatatea, iertarea, compasiunea, iubirea, rabdarea, folosind exemple si ilustratii din biblie, aratand modul in care aceste valori ne pot schimba in oameni mai buni, traind cu speranta  si fiind de folos in societate.

Prin “prezentarea mesajului crestin” se intelege explicarea si lamurirea invataturilor biblice referitoare la iertare, iubire, curaj, mila, speranta, etc., intr-un mod creativ si usor de inteles, atat in intalniri directe, prin sustinerea de prelegeri sau conferinte cat si prin emisiuni radio sau televizate.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia GRACE Ministries
Back to School Supplies Drive
Vă rugăm să ajutați la donarea rechizitelor școlare elevilor care au nevoie. Momentan avem 60 de copii nevoiași. Puțin cu mai mult persoane face mai mare diferința.  
Asociatia GRACE Ministries
AJUTOR PENTRU REFUGIATI DIN UCRAINA
GRACE Ministries va fi mereu implicată in prima linie de ajutor umanitar din România!  

Evenimente fundraising

Back to School Supplies Drive @ Dăruiește ziua ta ~ 2022
Rozie Openda își dăruiește ziua ca să facă bine România Rozie Openda este un om Galantom preocupat de binele României. De ziua de naștere le
AJUTOR PENTRU REFUGIATI DIN UCRAINA @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele2

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

De ziua mea, anul acesta, aș dori să ridic sprijin pentru rechizitele școlare pentru copiii nevoiași

3% Complete
Vezi toate paginile1