Asociația Micile Bucurii

Asociația Micile Bucurii

Misiunea noastră

Asociația Micile Bucurii implementează proiecte ecologice care au la bază educarea publicului pe teme ce țin de mediu și reconectarea sinelui la natură. 

Prin traininguri și metode creative să îi sensibilizăm pe cei din jur în legătură cu schimbările climatice.
Creăm spațiu pentru conversatii despre descrestere si regenerare si oferim activități inter-disciplinare, non-formale și experențiale. Organizăm campanii de conștientizare, promovăm afaceri locale sustenabile, economia circulară și stilul de viață fără plastic.

[ Show more ]

Proiecte

Asociația Micile Bucurii
J.E.D.I Eco-leadership
Ne reimaginăm activismul - formăm o nouă generație de lideri climatici. Un soi de Hogwarts pentru activiști, artiști și change-makers care cred într-un viitor durabil. Află cine suntem: https://bit.ly/jediclimatic  
Asociația Micile Bucurii
Micile Bucurii @ Scoala Verde
Inspirăm noile generații să accelereze tranziția către o economie regenerativă. Un program de o săptămână care se bazează pe educație climatică și reconectare cu natura.

Evenimente fundraising

J.E.D.I Eco-leadership @ Artă’n Dar ~ 2023
Unul dintre cele mai importante proiecte derulate de ASMI este Artă'n Dar, un eveniment care are drept scop strângerea de donații pentru o cauză c
Micile Bucurii @ Scoala Verde @ Moș Crăciun Galantom ~ 2022

Galantom îți propune să îți donezi cadourile și să fii tu Moș Crăciun și Moș Nicolae pentru cei la care Moșul nu ajunge. Fă-ți pagină de Moș Galantom pe dar.galantom.ro!

Micile Bucurii @ Scoala Verde @ Adoptă un proiect ING

Este al  zecelea an în care prin programul “Adoptă un proiect” angajații ING Bank se implică pentru a sprijini cauze sociale.

Anul acesta programul are o nouă versiune, mai dinamică, cu sprijin pentru mai multe ONG-uri oferit de ING Bank împreună cu angajații săi. Donațiile colectate în campanie sunt suplimentate de companie pentru mai mult bine împreună.

Micile Bucurii @ Scoala Verde @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele4

Pagini fundraising

Artă'n Dar 2023

J.E.D.I Eco-leadership • O continuare a programului pilot “re:Generația 2023” Inspirat de principiile Justiției, Echității, Decolonizării și Incluziun...

31.452% Complete
Școala Verde la Adoptă un Proiect

Noi, echipa formată din Corina R, Aura M., Mihaela B., Livia G., vrem să ducem educația climatică în cât mai multe licee din România, așa că susținem...

100% Complete
Vezi toate paginile2