Asociatia Mission 4 Life

Asociatia Mission 4 Life

Misiunea noastră

Asociația ”Mission 4 Life” a fost înființată în 2022, de către un grup de prieteni, pasionați de grija față de mediul înconjurător, cultură și sport. În timp, am crescut și ni s-au alăturat și alte persoane dornice de a aduce o schimbare reală în societatea românească. Am devenit astfel o platforma prin care cei cu idei își pot implementa proiectele și pot avea un impact semnificativ asupra protecției mediului înconjurător, promovării culturii și sportului.

 

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Mission 4 Life
Atelier creație florală
Vă invităm să susțineți un atelier de creație florală primăvăratic! 
Vezi toate proiectele2

Evenimente fundraising

Atelier creație florală @ Mărțișor Galantom ~ 2023
În cadrul acestui atelier, copiii vor avea ocazia să se bucure de magia primăverii și să învețe să decoreze ghivece frumoase cu flori. 
Ajuta la Reintegrarea in munca si Relansarea zonelor Defavorizate din Romania! @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2022

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Ajuta la Reintegrarea in munca si Relansarea zonelor Defavorizate din Romania! @ Adoptă un proiect ING

Este al  zecelea an în care prin programul “Adoptă un proiect” angajații ING Bank se implică pentru a sprijini cauze sociale.

Anul acesta programul are o nouă versiune, mai dinamică, cu sprijin pentru mai multe ONG-uri oferit de ING Bank împreună cu angajații săi. Donațiile colectate în campanie sunt suplimentate de companie pentru mai mult bine împreună.

Ajuta la Reintegrarea in munca si Relansarea zonelor Defavorizate din Romania! @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele4

Pagini fundraising

Ajuta zonele defavorizate din Buzau!

Ajuta zonele defavorizate din Judetul Buzau sa aiba acces la educatie si reintegrare sociala. Proiectul nostru este localizat in spatiul Geoparcului U...

2.48% Complete
Vezi toate paginile3