Asociatia Sfantul Vincentiu De Paul Oradea

Asociatia Sfantul Vincentiu De Paul Oradea

Misiunea noastră

Serviciul de Ambulanță Vincențian pentru Copii este un proiect al Asociației Sfântul Vincențiu de Paul din Oradea.  

Divizia medicală în Oradea este înființată din 2022, oferind servicii de transport medical și urgențe prespitalicești cu prima ambulanță non profit pediatrică din România și instructaje în primul ajutor pentru laici.

Domeniul de activitate principal pentru ambulanța pentru copii sunt transferurile in străinătate a copiilor cu probleme medicale grave, care sunt asigurate din donații, cu echipaj voluntar specializat in medicină de urgență prespitalicească și pediatrie.  Scopul ambulanței este de a asigura un transport copiilor cu afecțiuni medicale severe, care necesită tratament sau intervenție chirurgicală in străinătate scutind familia de costul transportului. Prevenția și educația medicală este o componentă importantă în educația socială, care trebuie începută de la vârste fragede.  Echipa ambulanței pentru copii oferă instructaje  și prezentări de prim ajutor de bază la adult, copil, și sugar,  elevilor din licee, profesorilor și părinților, pentru a preveni și și a ști conduitele in cazul unei urgențe medicale în locuri publice sau la domiciliu.

Suntem prezenți pentru a fi lângă pacient, într-o ambulanță echipată conform standardelor legale,  îmbunătățită cu jucării și echipaje zâmbărețe.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Sfantul Vincentiu De Paul Oradea
Ambulanța pentru Copii
Trasnportăm copii cu probleme medicale majore în străinătate, pentru tratament, intervenții chirurgicale,cu prima ambulanță umanitară din România specializată în pediatrie.

Evenimente fundraising

Ambulanța pentru Copii @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele1