Asociația pentru Știință și Cercetare

Asociația pentru Știință și Cercetare

Misiunea noastră

Misiunea Asociației pentru Știință și Cercetare este de a promova și susține cercetarea, știința și oamenii din spatele lor. Prin misiunea noastră dorim să aducem știința mai aproape de cei mai mici, dar și de cei mari. Educăm copii și oameni mari in ale științei, ii aducem mai aproape de studiile științifice, iar pe cercetători ii sprijinim pentru a fi mai aproape de publicul larg. Ii susținem pe studenți și le venim în sprijin pentru dezvoltarea științifică și alegerea carierei. Creăm comunități în rândul doctoranzilor, postdoctoranzilor și liderilor de grupuri de cercetare. 

[ Show more ]

Proiecte

Asociația pentru Știință și Cercetare
Drumul spre școală
Prin ”Drumul spre școală” ne propunem să susținem elevii în situații vulnerabile care din variate motive nu își pot continua studiile. 
Asociația pentru Știință și Cercetare
Drumul spre a fi cercetător
Prin ”Drumul spre a fi un cercetător” vom oferi studenților care necesită cunoștințe practice și tehnice de a se pregăti pentru ceea ce ar putea urma după facultate. 
Asociația pentru Știință și Cercetare
Susține Asociația pentru Știință și Cercetare
Promovăm știința și cercetarea pentru publicul larg. Împreună cu cercetători dorim să explicăm pe înțelesul tuturor studiile realizate în laborator. De asemenea, prin evenimentele noastre le prezentăm copiilor lumea fascinantă a științei. 

Evenimente fundraising

Susține Asociația pentru Știință și Cercetare @ Dăruiește ziua ta ~ 2023
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să
Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Că sunt pasionată de biologie cred că știți cu toții. Nu de puține ori mă întreabă prietenii: ”da' ce Dumnezeu tot faci în laborator și te mai și pasi...

100% Complete
Vezi toate paginile1