Asociatia Edukon

Asociatia Edukon

Misiunea noastră

Fiecare dintre noi, cei 3 fondatori, activam in educatie, in sectorul social sau in ambele de mai bine de 15 ani.
Am activat in Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica (Emi si Maria). Emi chiar a condus organizatia timp de aproape 10 ani, cu rezultate extraordinare. 
Georgeta a fost 4 ani director la Caminul Spital pentru Copii cu Handicap Tuicani, judetul Dambovita. A preluat caminul in prag de desfiintare si in 4 ani de mandat l-a dus in a fi centru-pilot pe tara. Dupa terminarea mandatului de director a lucrat in institutie ca monitor de proiect din partea Caritas Elvetia, la solicitarea acestora, pentru a finaliza proiectele incepute in parteneriat. 
Maria a activat in ARDOR ca instructor de club de debate si coordonator de programe si in Ajungem Mari ca voluntar in centrele de plasament in Prahova. 
Ne-am decis sa lucram impreuna intr-o organizatie noua pentru a putea lucra in proiecte de nisa in domeniul educatiei si in cel social. Ne propunem sa sprijinim Caminul Spital pentru Copii cu Handicap Tuicani cu organizare de evenimente, donatii etc si sa derulam proiecte pe zona de educatie prin dezbateri pentru elevi si profesori. 

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Edukon
Bucurie pentru copiii cu handicap de la Moreni
Strângem fonduri pentru a finanța o tabără la mare în vara anului viitor pentru 12 copii de la Caminul-spital pentru copii cu handicap de la Moreni. 

Evenimente fundraising

Bucurie pentru copiii cu handicap de la Moreni @ Sky Run ~ 2023

După 7 ani de pauză, SkyTower organizează o ediție specială a concursului de alergare pe scări intitulată SKYRUN

Competiția publică SkyRun2023 este a treia competiție lansată în cadrul programului„SKY’S THE LIMIT” 2023.

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

35 de etaje pe jos pentru copiii cu handicap de la Moreni. Si pentru mama.

Mulți dintre voi știți că mama a lucrat acum mai bine de 10 ani  la un camin-spital pentru copii cu handicap - la Moreni, în Dâmbovița, aproape de und...

80.2% Complete
Vezi toate paginile1