ASOCIATIA EDUCATIA TE FACE MARE

ASOCIATIA EDUCATIA TE FACE MARE

Misiunea noastră

Fiecare copil din România contează pentru noi.

Fiecare preşcolar, elev sau student merită o viată decentă.

Fără o viata decentă nu se poate face performanţă. Fără lemne de foc în casă, fără rechizite si cărti, fără îmbrăcăminte şi hrană, niciun copil nu poate continua şcoala. Toate aceste situaţii sunt reale.

Noi am întâlnit o mică parte dintre aceşti elevi

Pornind de la acest principiu, în ultimii 15 ani am realizat acţiuni caritabile punctual, pe cont propriu. Insa incepând cu anul 2020, nevoile copiilor din România s-au dublat şi astfel am demarat înfiinţarea Asociatiei Educatia te face mare.

Si de atunci ne-am implicat în donarea de materiale didactice, videoproiectoare, imprimante, laptopuri, carti pentru biblioteci scolare, jocuri si jucarii pentru gradinite, dar si cursuri si experimente de stiinte in lipsa laboratoarelor scolare.

Ne gândim mereu câti copii talentaţi se pierd într-un an sau doi?

[ Show more ]

Proiecte

ASOCIATIA EDUCATIA TE FACE MARE
Educaţie: loc de joacă creativ şi sustenabil
La scoala din comuna Aricestii Zeletin (jud. Prahova) invata 120 de elevi care nu au beneficiat vreodata de un spatiu dedicat activitatilor educative outdoor.     

Evenimente fundraising

Educaţie: loc de joacă creativ şi sustenabil @ ADOPTĂ UN PROIECT. AL TĂU ING

Angajații ING sunt invitați să susțină organizațiile în care cred prin campanii creative de strângere de fonduri în echipe de minim 3 participanți. Donațiile colectate în campanie sunt suplimentate de companie, pentru mai mult bine împreună.

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Targul de Craciun online!

Suntem un grup de prieteni care vom vizita Targul de Craciun "virtual" pentru a ajuta Asociatia Educatia te face Mare sa creeze parcul de joaca pentru...

100% Complete
Vezi toate paginile1