Proiecte

Selectează unul dintre cele 1239 proiecte de pe platformă

Ajungem Mari
Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați
  Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.
Fundația Pas cu Pas
Amenajarea ATELIERULUI
ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.    
Fundatia LEADERS
POVAȚĂ - Arta de a Educa prin Ață
Copiii cu dizabilități (nevăzători, cu sindrom Down, deficiență de auz, SMA, nanism, autism, locomotor și etnii minoritare) au nevoie de educație incluzivă să-și descopere pasiunile și să înveţe o meserie ce le va oferi independență.
Asociația Club Sportiv Climb Again
Cursuri gratuite de escaladă pentru copii cu deficiențe de vedere
Copiii nevăzători sau slab văzători ne demonstrează zi de zi că nimic nu este imposibil. Ajută-i să practice în continuare sportul care le dezvoltă abilități de viață și încrederea în sine.
Asociatia MAGIC
"Capul sus!" - Peruci medicinale pentru fetele și adolescentele care se luptă cu cancerul
O inițiativă a Asociației Magic prin care le oferim demnitate și decență fetelor și adolescentelor care se luptă cu cancerul.
Fundația Regală Margareta a României
Centrul Comunitar Generatii
În fiecare luna, micuții de la centrul de zi Generații și voluntarii vârstnici sunt sărbătoriți. Am ales să le fim alături și să îi înveselim pentru că ziua de naștere este acel moment în care ei resimt și mai acut singurătatea și lipsurile materiale. Fă-le o bucurie copiilor și vârstnicilor din Centrului Comunitar Generatii. Donează-ți ziua de naștere!       
Asociația Bright Future for Every Child
Dăruiește copilărie cu ore de terapie! ~ 2023
Ne dorim din suflet să le oferim copiilor cu autism și care provin din familii cu venit redus posibilitatea de a suplimenta orele de terapie la Centrul pentru Autism „Bright Future”.
Asociatia Pyramid Learning Center
Ieșiri în natură cu copiii
Pe lângă sesiunile de terapie individuale și de grup din cadrul centrului nostru, ne propunem ca periodic să ieșim în natură cu copiii pentru generalizarea în mediul natural.
Fundația Vodafone România
Împreună putem ține România în viață!
La fiecare 7 ore, un nou-născut din țara noastră moare într-o secție de neonatologie insuficient dotată. Din fericire, împreună avem puterea să combatem chiar și cele mai sumbre statistici! 
TOTUL ESTE POSIBIL
AN-TAN-TE (2023)
Pentru copiii care doresc să își păstreze mintea activă și pe parcursul vacanței, am creat campania AN-TAN-TE, școala & grădinița de vară pentru copiii care vor să învețe și în vacanța mare. 
TOTUL ESTE POSIBIL
FAPTA BUNĂ DE AZI
Campania FAPTA BUNĂ DE AZI vă oferă șansa să contribuiți la o faptă bună în mod direct, transparent și... imediat.
TOTUL ESTE POSIBIL
ALL STARS
Susține performanța sportivă! Din echipa ALL STARS fac parte atleți profesioniști cu vârste între 10 și +70 ani, din diferite discipline sportive.
Asociatia Love Light Romania
A green sustainable future for the Sanctuary
We want to install a solar panel system on the Sanctuary to become more self-sufficient. This means we can provide our services to many more people and for a longer amount of time.
Asociația Club Sportiv Nautic Titanii
Terapie prin sport pentru persoanele vulnerabile
Strângem fonduri pentru a oferi persoanelor vulnerabile ocazia de a practica o serie de sporturi nautice relaxante, în perfectă siguranță, într-o comunitate cu valori similare. Ajută-le și tu să descopere beneficiile sportului!
Asociatia Zi de Bine
VIA SOARELUI
În iunie te luăm cu noi la drum pe VIA SOARELUI, un traseu tematic care aduce împreună iubitorii de vinuri bune și drumeții, de cicloturism și gastronomie (din care amenajăm primii 15 km)

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici .