Proiecte

Selectează unul dintre cele 1075 proiecte de pe platformă

Hope and Homes for Children România
Copiii vicecampioanei mondiale la canotaj au nevoie de ajutorul nostru ca să rămână lângă mama lor
Copiii vicecampioanei mondiale la canotaj, Florentina Filipovici, au nevoie de ajutorul nostru ca să rămână lângă mama lor!  
Asociatia MAGIC
MagicEDU, burse pentru copiii care nu renunta
Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Ne dorim sa avem grija de potentialul lor. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.
Dăruiește Aripi
Circuitul Increderii si Sperantei
62% dintre copii diagnosticati cu cancer din regiunea Dobrogei  nu locuiesc în orașul Constanța, monitorizarea și tratamentul fiind greu accesibile copiilor din mediul rural.
TOTUL ESTE POSIBIL
VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ (2022-2023)
"Cum arată astăzi școala, așa va arăta mâine țara". Spiru Haret Campania oferă acces la rechizite pentru elevi & profesori. 
Asociatia MAGIC
Sofer de Suflet
Drumul de acasă la spital sau de la spital acasă ar trebui sa fie ultima grijă a parinților, însă nu de putine ori ori aceștia nu reusesc să ajungă din lipsa resurselor financiare, sau ajung sa plateasca sume de bani foarte mari pentru transportul in siguranta al copilului.
Asociatia Blondie
Luăm un avion
#luamunavion
Asociatia ASPERA
Impreuna pentru un centru dedicat copiilor cu autism
Spune DA recuperarii copiilor cu cu intarzieri in dezvoltare!
Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ
#BineIntensiv - Unități de terapie pentru acasă
Cand un copil este intr-o faza critica a unei afectiuni acute/cronice, intre/dupa perioade de spitalizare, pentru a face fata mai usor/fara dureri inutile, este nevoie de pat special de terapie la domiciliu, monitor functii vitale, concentrator oxigen portabil, aparat de aspirat mucozitati, scaun rulant, kit imbaiere la pat. Imbunatatirea calitatii vietii copilul si a familiei acestuia, prin crearea a 5 unitati de terapie pentru domiciliu.
Asociația Clubul Câinilor Utilitari
Doctor cu 4 lăbuțe - ediția a doua
Acest proiect are ca scop oferirea unui pachet de 16 ședințe de terapie asistată de animale, cu titlu de gratuitate, pentru 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare, proveniți din familii cu dificultăți financiare.  
Asociația Pădurea Copiilor
Creștem păduri. Formăm comunități
Pădurea Copiilor este prezentă în 23 de comunități din sudul României, reușind să readucă la viață prin împădurire peste 111 ha de teren neproductiv, dintre care 33 ha de pădure se află deja la stare de masiv. Misiunea organizației este de a crește păduri în 100 de comunități din sudul țării - cel mai afectat de secetă din cauza schimbărilor climatice - până în 2035.
TOTUL ESTE POSIBIL
ADOPTĂ O FLOARE! ▶ pentru educație
În perioada 15-31 august, exclusiv în Târgoviște, organizăm campania ADOPTĂ O FLOARE! Proiectul este derulat în parteneriat cu firma International Bloemen, cu scopul de a ajuta instituții de învățământ vulnerabile din județul Dâmbovița.
Fundatia Filantropica Metropolis
Spitale Publice din Bani Privați
Ajută-ne să renovăm spitalul Fundeni!
Asociația Kokoro/ Armonie
Educația este cea mai bună investiție / Education is the best investment
Scopul nostru este ca 20 de adolescenți și 40 de copii să participe timp de 1 an la cursurile și activitățile Centrului Armonia, pentru a-și forma o rutină sănătoasă. Practicând, cresc adulți responsabili, devenind modele de viață sănătoasă pentru cei din jurul lor. English: Our goal is for 20 teenagers and 40 children to participate for 1 year in the courses and activities of the Armonia Center, in order to form a healthy routine. By practicing, they become responsible adults and role models of healthy living for those around them.
Bikers for Humanity
Cabana Bikers for Humanity din Nucșoara
Anul acesta, motocicliștii voluntari au turnat fundația a ceea ce urmează a deveni, o cabană cu observator astronomic, parte a taberei de la Nucșoara Argeș, un proiect inițiat de Asociația Casa Bună. 
Asociația Pastel
STARTedu
Realizarea de kit-uri cu rechizite și alte materiale didactice interactive și educaționale, dar și haine pentru 44 de copii din una dintre cele mai izolate comunități din România, aflate în sate din județul Tulcea.

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici .