Proiecte

Selectează unul dintre cele 280 proiecte de pe platformă

ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU
Nou Născuți Mureș - Contruim de la ZERO o noua secție de Terapie intensivă nou-născuți la SCJU Tg.Mureș
Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.
Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ
#BineIntensiv - Unități de terapie pentru acasă
Cand un copil este intr-o faza critica a unei afectiuni acute/cronice, intre/dupa perioade de spitalizare, pentru a face fata mai usor/fara dureri inutile, este nevoie de pat special de terapie la domiciliu, monitor functii vitale, concentrator oxigen portabil, aparat de aspirat mucozitati, scaun rulant, kit imbaiere la pat. Imbunatatirea calitatii vietii copilul si a familiei acestuia, prin crearea a 5 unitati de terapie pentru domiciliu.
Asociatia MAGIC
Taberele MagiCAMP 2023
MagiCAMP înseamnă tabere terapeutice, special concepute pentru copiii cu afecțiuni oncologice, arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva din drag din cauza cancerului. Un loc al bucuriei unde pot uita de durere.
Fundația HOSPICE Casa Speranței
Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI!
Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 
Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați
Spitale Publice din Bani Privați
Ne avântăm acum în cea mai grea provocare de când existăm. Vom schimba anual 5.000 de vieți ale copiilor cu boli mentale.  "Strigăm Ajutor!" pentru construirea Clinicii de Psihiatrie Pediatrică "Prof. Dr. Alexandru Obregia"  
Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați
Matilda are nevoie de ajutor să trăiască!
Matilda are nevoie de ajutor să trăiască!
Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței
HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.
Habitat for Humanity România
Salvăm Salvatorii
Ajută printr-o donație construirea Centrului pentru situații de urgență din Moinești!
Dăruiește Aripi
Platforma DARA – prima soluție digitală pentru asistența integrată, continuă si de calitate a copiilor cu cancer din Romania
Cancerul la copii este o boală rară (1 la 10.000 cazuri), motiv pentru care expertiza specializată este concentrată într-un număr mic de locații față de teritoriul României. În țara noastră există 12 secții specializate în onco-hematologie pediatrică, dispuse în 8 județe din totalul de 42.  Asociația Dăruiește Aripi construiește Platforma DARA cu scopul de a contribui la creșterea ratei de supraviețuire si calitatea vieții copiilor cu cancer.  DARA facilitează comunicarea dintre medicii din echipa multidisciplinară (de cele mai multe ori aceștia sunt la distanță) punându-le la dispoziție tot istoricul medical al pacientului (chiar si de pe telefon) pentru luarea celor mai bune decizii terapeutice în echipă în timp util.  Deasemnea DARA conectează medicul curant oncolog pediatru, care de cele mai multe ori se află la sute de km distanță de casa copilului, cu medicul specialist din teritoriu pentru o monitorizare atentă pe perioada când copilul se află acasă, între curele de chimioterapie și pe termen lung, după terminarea acestora.  În DARA sunt operaționalizate și serviciile mobile de îngrijire la domiciliu pe care Dăruiește Aripi le oferă copiilor bolnavi de cancer aflați în evidență secțiilor de la Institutul Oncologic București și din Constanța, acest serviciu fiind în extindere și în alte secții.    Acestea sunt doar 3 dintre capabilitățile pe care le oferă soluția noastră digitală, ele fiind dintre cele mai diverse și inovatoare în îngrijirea copiilor. 
APCA Galati - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati
Construim ”Căsuța cu Super Eroi”- Primul Centru De Excelență pentru Recuperarea Copiilor si Tinerilor cu Autism la Galați
ÎMPREUNĂ, construim EXCELENTA în recuperarea autismului la Galați, pentru fiecare NIVEL abordat în lupta noastră ( intervenții timpurii , terapii individuale de recuperare, sistem de învățamant alternativ, integrarea pe piața muncii), pentru copiii si tinerii cu autism. 
Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative
MS Kids Retreat2024
MS Kids Retreat - pentru copii cu scleroză multiplă
ASOCIATIA SPRIJIN PENTRU MATEI IOVANAS
Echipamente stimulare neuro-motorie
Acest proiect își propune strângerea de fonduri pentru achiziționarea echipamentelor necesare terapiei pe care Matei o urmează acum cu medicul lui neurolog din SUA, echipamente foarte necesare pe termen lung în programul lui de recuperare.     
Asociatia Oameni Buni
Dosar de bine
Dosar de Bine oferă sprijin pacienților cu cancer, asigurându-le acces la tratamente, medicamente și dispozitive esențiale. Contribuie la #BINE cu o donație și fii parte din schimbare!
Asociația "Există viață după doliu!"
Program de suport pentru persoane văduve
Pierderea partenerului sau a partenerei de viață poate aduce, pe lângă durerea despărțirii ireversibile, și multă confuzie, întrebări și situații incerte ce pot provoca un stres mare, afectând starea lor de sănătate fizică și mentală. Participarea la un program de suport reprezintă "biletul" către acel spațiu de alinare și vindecare, unde durerea este auzită și fiecare mică victorie în noua etapă din viață este celebrată. Persoanele văduve au nevoie de acest grup de suport ce creează spațiul pentru împărtășire, empatie, suport, răspunsuri, inspirație, învățare și ... crearea unor noi prietenii în care sunt înțeleși.   Anul trecut, asociația a susținut un program de suport pentru persoanele văduve ce a avut un impact pozitiv în viața a 12 persoane. În 2022 ne propunem să organizăm două grupuri noi, la care să aibă acces și persoane cu resurse financiare reduse.
Asociația Pastel
August - Viitorul cu ochi buni 3.0
Organizarea unui cabinet de optometrie pentru desfășurarea de consultații gratuite pentru copiii din mediile defavorizate, și oferirea de ochelari celor în nevoie.

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici .