Proiecte

Selectează unul dintre cele 26 proiecte de pe platformă

Asociaţia SOS Autism Brăila
Creaţie şi conexiune - Tabăra de artă pentru tinerii cu autism din Asociaţia S.O.S.Autism Brăila
Prezentul proiect facilitează tinerilor îmbunătățirea abilităților de comunicare, exprimare emoțională și coordonare motorie, arta oferind o modalitate non-verbală de comunicare, ceea ce poate fi benefic pentru cei cu dificultăți înxprimarea verbală.
TOTUL ESTE POSIBIL
Artist român în vârstă de 13 ani, invitat să expună la New York
Robert Constantin Niculae este artistul-copil în vârstă de 13 ani, invitat să își expună lucrările într-un vernisaj la New York.
Asociația Brăileană pentru Educație Civică
Pian pentru Lyra
Pianul dorit este Yamaha CLP 75 GP și costă 46.000 lei iar până acum am strâns 15.000 lei.
Asociația Culturală Synavlia
Lumină din Lumină
Grupul Vocal Synavlia își propune să aducă în prim-plan frumusețea și bogăția muzicii corale romanesti si internationale printr-o serie de spectacole-concert, într-un turneu în 5 orașe transilvănene, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Mediaș, Reghin si Dej.
Asociatia Monumentum
Ambulanța pentru monumente
„Ambulanța pentru monumente”, a cărui principal susținător este ASR Printul de Wales își propune salvarea, într-o cursă disperată împotriva timpului, a unui număr cât mai mare din cele peste 600 de monumente periclitate din România, prin punerea în siguranță a acestora.
Asociația de Asistență Socială și Educație AsAE
Susține pasiunea copiilor pentru muzică și chitară
 Descoperă pasiunea pentru muzică și chitară Lecții de chitară pentru copiii din Casele de tip familial „Maria Montini Lavezzari” și „Providenza”  și copiii din comuna Oituz în anul 2023-2024.
Asociația Culturală Synavlia
CONCERT CRĂCIUN
Grupul Vocal Synavlia invita publicul la un extraordinar concert de colinde in încercarea de a-i rapi din agitația si goana dupa pregatiri si cadouri si a-i conduce prin frumoasele armonii, spre adevarata însemnătate a Sărbătorii.  
Teatrul Coquette
Noptile barbare (dupa 1001 de Nopti) in Mongolia
Trupa noastra e selectata sa participe in Festivalul International de Teatru Saint Muse, editia a 17-a, organizat de International Theatre Institute in Mongolia, in septembrie 2023, cu spectacolul Noptile Barbare (dupa 1001 de Nopti).
Asociaţia SOS Autism Brăila
asociatia sos autism braila
Proiectul ” Parfum de lavanda-Bucurie si Relaxare” va sustine aromaterapia si handmade cu lavanda, terapia prin desen si pictura. Proiectul are ca scop imbunatatirea abilitatilor motrice a tinerilor cu autism, reducerea dificultatilor de comunicare si relationare.
Asociația Moara de hârtie
Ansamblul Moara de hârtie - Satul meșteșugurilor
Asociația Moara de hârtie a inițiat și dezvoltă Ansamblul Moara de hârtie-Satul meșteșugurilor din Comana (județul Giurgiu, în imediata apropiere a Bucureștilor), ce găzduiește ateliere creative ce își trag seva din meșteșugurile practicate în satul tradițional românesc: țesut la război, prelucrarea stufului și papurii, fierărie, olărit și ceramică, lucru în lemn, bucătărie tradițională, moară pe piatră și brutărie, dar și realizarea de hârtie de mână, tipar manual și legătorie de carte.
Asociația O Viață Altfel
Fii cine vrei să fii: Remodelează-ți VOCEA interioară!
Susținem 10 copii/tineri talentați la muzică, dar care NU au posibilități materiale să aibă parte de acces la educație prin mentorat, interacțiunea directă, contactul dintre participanți și artiști, dialoguri deschise despre frica de scenă.  
Școala de joacă
"Inchide ochii si ai sa vezi mai bine" - Piesa de teatru de papusi adaptata pentru copiii cu dizabilitati
 Copiii cu dizabilitati nu se pot bucura de un act cultural in Romania, deoarece acestea nu sunt adaptate pentru ca ei sa le poata percepe In acest proiect, Scoala de joaca isi propune sa creeze un spectacol de teatru incluziv in care atat copiii tipici, cat si copiii cu dizabilitati sa se poata bucura de aceasi experienta culturala impreuna, fara ca cineva sa fie deranjat sau sa nu poata percepe mesajul.  "Inchide ochii si ai sa vezi mai bine" - este un spectacol incluziv,  care va tine cont, inca de la montarea lui, de caile de comunicare pe care copiii cu dizabilitati le pot percepe, astfel incat atat publicul "tipic" cat si cel "atipic" sa se poata bucura de o experiaenta culturala unica. Papusile si decorul sunt executate de studenti la teatru si scenografie. Manuitorii papusilor sunt si creatorii lor.  Proiectele culturale adaptate senzorial sunt o reala terapie pentru publicul special Acest spectacol va fi o mana intinsa spre normalitate pentru copiii cu dizabilitati si un exercitiu de acceptare si empatie pentru copiii tipici, iar cu banii pe care ii strangem vom achizitiona kiturile de comunicare prin care ajungem la copiii cu nevoi speciale Copiii speciali merita o lume mai buna
TOTUL ESTE POSIBIL
SIMBOLURI ROMÂNEȘTI
Prin campania SIMBOLURI ROMÂNEȘTI ne dorim să păstrăm vii elementele definitorii pentru istoria țării. Cu ajutorul artizanilor din diferite colțuri ale țării, vom readuce în cotidian simboluri ce ne-au dat contur ca nație de-a lungul timpului.
Asociația Culturală Gabriela Ionescu și Slavomir Popovici
art200 | festivalul de film queer | ediția a treia
art200 revine pentru a treia ediție, care se va desfășura atât în București, cât și online, și va include ateliere de proză și poezie, proiecții de film, lecturi de proză și poezie, concerte, spectacole. 
Asociația Tradiții și Meșteșuguri din Maramureș
Meșteșug din Țara Maramureșului
Asociația Tradiții și Meșteșuguri din Maramureș își propune să promoveze și să salveze meșteșugul tradițional și obiceiurile din jud. MM.

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici .