Proiecte

Selectează unul dintre cele 339 proiecte de pe platformă

ASOCIATIA CULTURALA CARTILE PE FATA
Biblioteca mobilă BookTruck nr2
Susține activitaetea biliotecii mobile!
Asociatia De Poveste
Educație digitală pentru copiii și tinerii din centrele de plasament din județul Sibiu
Investind în educația digitală a tinerilor din centre de plasament, le oferim acestora șanse mai bune de succes personal și profesional. Mai mult, contribuim și la construirea unei societăți mai echitabile și mai incluzive.
Romanian Science Festival
Romanian Science Festival 2024
Romanian Science Festival (https://romaniansciencefestival.ro/) este un ONG pornit în 2019 cu scopul de a face științele și tehnologia mai interesante pentru elevii din România.
Fundația Noi Orizonturi
Școli cu scLipici
În Școlile cu scLipici TOȚI copiii știu să scrie și să citească la finalul clasei a IV a. 
Asociatia Păsări
Burse educationale pentru copiii cu boli grave
Asociația își propune să redea curajul copiilor cu boli grave oferindu-le sprijin material pentru a putea să se reintegreze în sistemul de învățământ ca mai apoi să-și întindă aripile și să zboare spre visele lor. 
Ajungem Mari
Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați
  Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.
TOTUL ESTE POSIBIL
VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ (2024-2025)
"Cum arată astăzi școala, așa va arăta mâine țara". Spiru Haret Campania oferă acces la rechizite pentru elevi & material didactic pentru profesori. 
Ajungem Mari
Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați
Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.
Asociația Reality Check
Fondul Educatia lui Elisei
Haideți să fim împreună familia extinsă a bunicii, a lui Elisei și a Oanei - și să-i ajutăm și fie oameni mari și buni
Ajungem Mari
Tabere de dezvoltare personală
Proiectul programului educațional Ajungem MARI constă în organizarea de tabere de dezvoltare personală sau de viață independentă pentru copiii şi tineri instituționalizați şi din medii defavorizate.
Asociatia HEM / N-avem Sange
Actualizare: Centru mobil de activare N-avem Sange 2022 - 2024
Am implementat prima parte a proiectului: exteriorul centrului mobil de activare. Continuam cu interiorul: un spatiu pentru discutii si consultatii, decor pentru pereti, aparate de apa si cafea, ecrane LCD, un computer si un frigider.
Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa
ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ
Proiectul ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ are ca scop construirea un model educațional sub forma unui concept replicabil integral sau parțial în rândul comunității locale craiovene.
Asociatia MAGIC
MagicEDU 2024 - burse pentru copiii grav bolnavi
MagicEDU înseamnă 200 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna, pe o durată de un an, pentru a sprijini educația copiilor grav bolnavi.
Asociația Ferentari
PlayHood
PlayHood este o comunitate de copii și adolescenți mentorați și coordonați de către Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea, actori profesioniști. Împreună au pus bazele unei trupe de teatru, pentru a identifica resurse și soluții educaționale alternative și pentru a adresa direct excluziunea școlară, analfabetismul funcțional și alte aspecte care împiedică dezvoltarea coerentă a tinerilor.
Asociația POT SĂ AJUT
Biblioteca cu Speranță - pentru copiii de la centrele de zi
"Biblioteca cu Speranță" este locul în care copiii aflați în risc de marginalizare socială sunt introduși în lumea cărților în cel mai plăcut mod, astfel încât aceștia să se adapteze mai ușor cerințelor școlare.  

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici .