Proiecte

Selectează unul dintre cele 208 proiecte de pe platformă

TOTUL ESTE POSIBIL
HAKUNA MATATA | ajutor pentru copiii din Africa
În Africa, accesul la educație este unul dintre cele mai dureroase subiecte, iar eforturile necesare pentru ca un copil să meargă la școală este greu de imaginat în contextul secolului al XXI-lea. 
Hope and Homes for Children România
Împreună putem ajuta 8 copii să rămână alături de tatăl lor
În sărăcie extremă, părinții sunt nevoiți să sacrifice, zilnic, apropierea de copiii lor pentru binele copiilor lor, pentru hrană și un acoperiș sigur. Și din păcate, în sărăcie extremă, orice soluție e o soluție temporară.
TOTUL ESTE POSIBIL
MAGAZINUL BUN
MAGAZINUL BUN este locul în care oamenii de bine aleg să ofere ajutor cauzelor umanitare prin vânzare și cumpărare de articole caritabile: haine, încălțăminte, tablouri, bijuterii, articole de artizanat, obiecte speciale oferite spre licitație.
Asociatia Împreună pentru Bubu
Impreuna pentru gemenele luptatoare
Impreuna pentru gemenele luptatoare ! Ajutor pentru GEMENELE Aura si Ana !!! Trimite un SMS la numarul 8827 cu textul "Gemene" , in valoare de 2 euro. Donatia ta face diferenta!      
Yuppi Camp
Yuppi Camp 2024
Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi!
TOTUL ESTE POSIBIL
COȘUL IEPURAȘULUI (2024)
Sărbătoarea Paștelui va aduce bucurie copiilor și bunicilor fără posibilități. Ne propunem să ajungem la copii și bunici defavorizați, care merită un strop de normalitate măcar în zilele speciale.
Asociatia Cheia Raiului
Zideste impreuna cu noi
Cladire multifunctionala sociala Bucatarie Sala multifunctionala Camere de cazare
ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM
Hai sa ducem copiii speciali in tabara!
Copilăria o putem rezuma la: tabere, vacante, bucurie, prietenii legate la țară, explorare, experiențe unice. Avem nevoie de voi să ducem 50 de copii cu nevoi speciale si părintii acestora in tabără!
TOTUL ESTE POSIBIL
YELLOW WEDNESDAY
O treime dintre români sunt încadrați în categoria de risc de sărăcie sau excluziune socială. Pentru cei mai săraci, cu ajutorul tău, strângem bani de alimente în fiecare ultimă zi de miercuri dintr-o lună.
TOTUL ESTE POSIBIL
DOAR MAMA (2021-2024)
Suntem alături de femeile vulnerabile pe tot parcursul lunii martie, cu un cadou constând în articole de damă și cele mai alese gânduri, printr-un mesaj frumos, scris de mână, pe o carte poștală.
ASOCIAȚIA CENTRUL CREȘTIN PROFIDES
1000 de cadouri pentru copiii sărmani
Vizităm lunar sute de copii pentru care o cutie de creioane, un set de carioci, un stilou, o jucărioară, un fular, o pereche de mănuși, o ciocolată și niște bomboane sunt un lux. Anul acesta de Crăciun vrem să binecuvântăm 1000 dintre ei (dintre sutele de mii de copii români care se culcă in fiecare seară flămânzi) și să le oferim o cutiuță cu o comoară de binecuvântare. 
Asociatia Cheia Raiului
Daruieste o masa calda
Gatim pentru persoanele vulnerabile 
INSIDE SOCIAL
Casa familiei Melinte
Inside Social si-a propus sa construiasca case sociale, sa se implice in imbunatatirea vietii celor aflati in nevoie, sa ofere cursuri gratuite celor fara posibilitati.
Fundatia Lumina Braila
Fii inger pentru tinerii orfani!
Conform normelor de protectie consemnate in Ordinul 179/2089/20892 suntem obligati sa montam senzori de fum in fiecare camera in care sunt gazduiti tinerii orfani ai fundatiei, atat pentru a respecta legea, cat si  siguranta lor.
Asociatia Caritas Bucuresti
Cantina Sociala
Cantina sociala oferă servicii sociale gratuite persoanelor aflate în situații socio-economice deosebite (persoane aflate în dificultate, vulnerabile, marginalizate social sau cu risc de marginalizare socială), prin pregătirea și asigurarea unei mese calde zilnice.

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici .