Proiecte

Selectează unul dintre cele 1388 proiecte de pe platformă

ASOCIATIA CULTURALA CARTILE PE FATA
Biblioteca mobilă BookTruck nr2
Susține activitaetea biliotecii mobile!
Asociatia Red Panda
O șansă pentru mama eroină și cei 11 puiuți!
Ajută-ne să salvăm cei 11 puiuți de câine și mama lor, găsiți sub dărâmături. Avem nevoie de fonduri pentru vaccinuri, hrană și îngrijire medicală. Doar împreună putem oferi acestor suflete nevinovate un nou început!
Asociatia De Poveste
Educație digitală pentru copiii și tinerii din centrele de plasament din județul Sibiu
Investind în educația digitală a tinerilor din centre de plasament, le oferim acestora șanse mai bune de succes personal și profesional. Mai mult, contribuim și la construirea unei societăți mai echitabile și mai incluzive.
Romanian Science Festival
Romanian Science Festival 2024
Romanian Science Festival (https://romaniansciencefestival.ro/) este un ONG pornit în 2019 cu scopul de a face științele și tehnologia mai interesante pentru elevii din România.
ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU
Nou Născuți Mureș - Contruim de la ZERO o noua secție de Terapie intensivă nou-născuți la SCJU Tg.Mureș
Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.
Serviciul de ajutor Maltez
Construim un Loc de joacă incluziv
Simfonia Prieteniei este un proiect care a luat naștere la inițiativa unui grup din comunitate, apropiat de misiunea Grădiniței Malteze – centru de zi pentru copii cu dizabilități. Prin acest proiect ne propunem să spargem bariere, să depășim prejudecăți și să aducem împreună comunitatea – copii și adulți deopotrivă, indiferent de abilitățile sau dizabilitățile lor. Scopul nostru este de a asigura copiilor cu dizabilități accesul la spații publice de joacă prin dotări corespunzătoare nevoilor specifice fiecărui copil. Ne dorim dotarea unui parc cu un loc de joacă incluziv, care să poată fi accesat atât de copiii cu dizabilități cât și de către copiii tipici. Locul de joacă incluziv – o normalitate într-o societate care se bazează pe respectarea demnității membrilor săi Locul de joacă este gândit să le ofere siguranță copiilor cu nivel ridicat de anxietate, printr-o delimitare clară, și să ofere conexiune, prin amplasarea aparatelor și legarea lor într-un ansamblu continuu. Echipamentele sunt alese astfel încât copiii cu dizabilități să se bucure pe deplin de parc, iar cei tipici să se joace împreună cu cei cu dizabilități. Leagăne și balansoare special adaptate, tobogane și caruseluri accesibile, ansambluri fără obstacole pentru utilizatorii de scaune rulante vor crea un spațiu de fericire pentru toți. Instrumente muzicale vor permite explorarea unui simț mai puțin exersat în locuri de joacă. Având un design atractiv și accesibil inclusiv persoanelor fără dizabilități, în mod automat, acest tip de spațiu devine un mediu perfect al incluziunii prin joacă și al eliminării discriminării. Proiectul își dorește educarea unei atitudini civice de toleranță și deschidere pentru toți membrii comunității. 
Fundația Noi Orizonturi
Școli cu scLipici
În Școlile cu scLipici TOȚI copiii știu să scrie și să citească la finalul clasei a IV a. 
Asociația Raw Nature Experience
Wheels for nature
Asociatia Raw Nature Experience isi propune strangerea de fonduri pentru achizitionarea unei auto-utilitare de teren pentru actiunile de igienizare si colectare a deseurilor din zona muntilor Sureanu.  
Asociatia Păsări
Burse educationale pentru copiii cu boli grave
Asociația își propune să redea curajul copiilor cu boli grave oferindu-le sprijin material pentru a putea să se reintegreze în sistemul de învățământ ca mai apoi să-și întindă aripile și să zboare spre visele lor. 
Ajungem Mari
Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați
  Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.
Centrele ROUA
Susține viața Centrelor ROUA și a beneficiarilor noștri!
Fiecare bebeluș are nevoie de 2500 de lei pe trimestru, pentru ca mama lui să poată avea grijă de el dar și de sănătatea ei. Ajută-ne să îi salvăm!
TOTUL ESTE POSIBIL
VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ (2024-2025)
"Cum arată astăzi școala, așa va arăta mâine țara". Spiru Haret Campania oferă acces la rechizite pentru elevi & material didactic pentru profesori. 
Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ
#BineIntensiv - Unități de terapie pentru acasă
Cand un copil este intr-o faza critica a unei afectiuni acute/cronice, intre/dupa perioade de spitalizare, pentru a face fata mai usor/fara dureri inutile, este nevoie de pat special de terapie la domiciliu, monitor functii vitale, concentrator oxigen portabil, aparat de aspirat mucozitati, scaun rulant, kit imbaiere la pat. Imbunatatirea calitatii vietii copilul si a familiei acestuia, prin crearea a 5 unitati de terapie pentru domiciliu.
Ajungem Mari
Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați
Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.
Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
Recondiționare adăpost
Adăpostul de căței de la Belciugatele, primul proiect major al Asociației Kola Kariola, locul în care am pus cel mai mult suflet, casă pentru sute de suflete care nu au avut niciodată norocul unei adopții.

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici .