Proiecte

Selectează unul dintre cele 1054 proiecte de pe platformă

Fundația Inovatii Sociale Regina Maria
Sustine Policlinicile Sociale
  DE LA PANDEMIE LA SĂRĂCIE ȘI BOALĂ! RĂMÂNEM ALĂTURI DE CEI VULNERABILI Dincolo de coronavirus, în comunitățile vulnerabile nu vedem decât mai multă sărăcie și mai multă boală decât de obicei. Cu 200 de lei putem asigura doar un minim de tratament lunar pentru un pacient social, fără să punem la calcul și alte nevoi, cum ar fi investigații mai amănunțite sau hrană, apă, etc.
Fundația Inovatii Sociale Regina Maria
Hero Afterschool - „Rămânem eroi”
De 9 ani, Hero Afterschool, aflat la 15 km de București, în comuna Clinceni, dezvoltă proiecte pentru copiii aflați în situații vulnerabile, în pericol de abandon școlar, din cauza situației financiare precare, a abuzurilor sau abandonului familial.
Fundația Inovatii Sociale Regina Maria
îNGRIJIRI MEDICALE MOBILE PENTRU REFUGIAȚII DIN UCRAINA
Divizia Medicală Mobilă ajută cu servicii medicale gratuite refugiații cu urgențe medicale care se află în România (in tranzit sau pe termen mediu), cazați în centrele de refugiați instituționale sau private, în București și împrejurimi.
Fundația Inovatii Sociale Regina Maria
Ajută o mamă sărmană și bolnavă să se ridice din nou
mâncare caldă pe masă. Un acoperiș deasupra capului. Haine curate. Grijă pentru sănătate. Un loc de muncă. Acces la educație pentru copii. Șansa la un viitor mai bun. Toate acestea sunt daruri neprețuite, pe care ne e frică să nu le pierdem din cauza pandemiei. Pacienții fundației noastre, mii de oameni sărmani și bolnavi, fără loc de muncă și fără asigurări medicale trăiesc cu toate aceste frici cu mult timp înainte ca pandemia să existe în viețile noastre. Alege și tu ajuți miile de mame sărmane și bolnave să primească medicamentele și tratamentele de care au atâta nevoie pentru a putea fi în continuare alături de copiii lor. 
Fundația Inovatii Sociale Regina Maria
O masa calda in fiecare zi. Un dus cald. Un birou la care sa poata invata.
Doneaza pentru ca Luciana si surioara ei sa poata avea parte de o masa calda in fiecare zi. Si un dus cald. Si un loc unde sa poate invata.
Fundația Inovatii Sociale Regina Maria
Ajuta peste 60 de adulti si copii sarmani din 2 sate uitate de lume
Doneaza orice suma si ajuta acesti oameni sa nu mearga la culcare flamanzi! Sunt 14 familii nevoiase din 2 sate din Dobrogea, Satul Calfa si Gradina, la care am ajuns si anul trecut in perioada Craciunului. In aceste familii sunt 35 de copii care se confrunta dintotdeauna cu numeroase lipsuri materiale, care locuiesc in niste case darapanate si care traiesc tare greu.
Fundația Inovatii Sociale Regina Maria
Zambete pentru mame si copii sanatosi
Ajuta-ne sa redam acestor femei sanatatea si demnitatea. Ajuta-ne sa le redam copiilor mamele inapoi.

Nu găsești proiectul dorit?

Dacă proiectul pe care dorești să îl susții nu este printre cele existente în platformă, ne poți propune să îl adăugăm. Pașii și toate detaliile necesare pentru acest lucru le găsești cu un click aici .