AJUTOR PENTRU 2 BAIETI CRESCUTI DE STRABUNICI

Doi străbunici din judeţul Botoşani au impresionat o întreagă comunitate, după ce s-a aflat că, deşi sunt bătrâni şi bolnavi, îşi cresc singuri, fără niciun ajutor, doi strănepoţi.

Băieţii, unul de 5 ani, celălalt de 12 ani, au fost lăsaţi de mama lor în grija străbunicilor în urmă cu câţiva ani. Iar de atunci, femeia nu s-a mai interesat de ei. Tatăl celor mici nu se ştie cine este. Bătrânii şi copiii trăiesc într-o baracă din lut şi carton, iar destinul lor i-a impresionat pe reprezentanţii unei asociaţii caritabile, şi pe o politista de frontieră, care vor să-i ajute.

sursa stirile protv

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
500 RON
Donații:
5
Galantomi:
6

Cazul celor doi străbunici din judeţul Botoşani a venit in atentia noastra atunci cand unul din donatorii nostri a dorit sa ii contactam  ,am aflat astfel direct de la strabunica cum a trecut prin multe de cand mama baietilor i-a abandonat  si a reusit cu greu sa ii creasca .

Anul acesta  Dumnezeu  a ingaduit o data cu  reportajul facut  de cei de la Protv sa primeasca ajutor  de la o asociatie caritabila din Botosai cat si o politisat de frontiera

Este meritul lor si a celor ce au donat pt.ca astfel au putut ridica o noua casa pentru cei 4 

Noi cei de la Asociatia Copii Daruiti am  reusit sa le cumparam  paturi suprapuse -mult dorite de cei mici si ne dorit mult sa continuam sa ii  ajutam periodic, pentru ca acest caz sa nu fie uitat si acesti copii sa aiba o sansa la educatie si o viata mai buna.

Prin aceasta campanie dorim sa strangem bani pentru :

-sustinerea celor mici Rares si Narcis in paln educational

 si amenajarea camerei lor-calorifer,dulap,birou

Donații mici și mari

TRANSFER CONT BRD:

ASOCIATIA COPII DARUITI
RO43BRDE426SV78365354260 in RON

TRANSILVANIA: RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON
RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO
RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

https://www.paypal.com/paypalme/my/profile

detaliu :NARCIS SI RARES

Va multimim din suflet!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul