Ateliere de educație menstruală și despre pubertate

Ajută-ne să ajungem cu atelierele de educație menstruală și despre pubertate la cât mai mulți tineri care au nevoie de informații corecte și îndrumare. Devino fundraiser pentru iele-sânziene! 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
8,185 RON
Donații:
84
Galantomi:
12

Susținem ateliere pentru tineri cu vârste între 9 și 19 ani, în care vorbim, în funcție de nevoile și vârsta lor, mediul în care au crescut și dinamica grupului, despre toate schimbările care au loc în perioada pubertății - de la apariția părului corporal, acnee, igienă și prima menstruație, până la schimbările emoționale și navigarea relațiilor. Vorbim și despre ciclul menstrual, principalele afecțiuni ale aparatului reproducător, mituri și superstiții, consimțământ, infecții cu transmitere sexuală, metode de contracepție.

Până în prezent am susținut ateliere cu peste 400 de participanți și am distribuit 300 de kit-uri cu produse contraceptive & produse de igienă menstruală prietenoase cu corpul și natura, în vederea diminuării sărăciei menstruale.

În 2022 lucrăm la extinderea rețelei de traineri voluntari așa încât să ajungem cu atelierele în cât mai multe zone din țară.

Bugetul proiectului: 50.000 lei

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul