Spitale Publice din Bani Privați

Ne avântăm acum în cea mai grea provocare de când existăm. Vom schimba anual 5.000 de vieți ale copiilor cu boli mentale. 

"Strigăm Ajutor!" pentru construirea Clinicii de Psihiatrie Pediatrică "Prof. Dr. Alexandru Obregia"

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
648,933 RON
Donații:
4435
Galantomi:
225

Proiectul SpitalePubliceDinBaniPrivati a luat naștere în Institutul Clinic Fundeni, odată cu durerea din ochii Lăcrămioarei, fetița care își pierduse sclipirea, pe patul unui salon de spital fără baie, anost și cu miros de frică la fiecare pas.

Am fost solicitați de Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București să renovăm în clădirea deja existentă, clădire veche de 100 de ani. RENOVAREA NU ESTE O SOLUȚIE ! Ne avântăm acum în cea mai grea provocare de când existăm. #FACEM o clădire nouă pentru copii. Pentru ultimul nostru proiect, nu am putut să rămânem indiferenți la apelul Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof, Dr. Alexandru Obregia, acolo unde astăzi, Clinica de Psihiatrie Pediatrică găzduiește în saloane copii care dorm în paturi lipite unul de altul, din lipsa de spațiu.

Va fi cel mai greu drum al nostru și vă așteptăm să vă alăturați. 

Printre cele mai de seamă realizări ale noastre, sunt:

> Am schimbat legea fiscală prin care ONG-urile care investesc în Sistemul Public de Sănătate își pot recupera TVA-ul, fapt care nu se întâmpla până acum, astfel am ajutat toate ONG-urile din țară să investească și mai mult în calitatea vieții pacienților;

> Am îmbunătățit condițiile de internare pentru peste 300.000 de pacienți, astfel încât aceștia să primească îngrijiri medicale în condiții cât mai bune;

> Investiție totală în proiecte: peste 3.5 milioane de Euro;

> Am fost prezenți cu proiectele noastre în 18 de orașe;

> Am ajutat 25 de spitale prin proiecte de renovare și utilare.

 

Află mai multe despre noi AICI:

Fcebook

Instagram

Dăruiește-ți ziua pe Galantom!

Web

"Strigăm Ajutor!" pentru construirea Clinicii de Psihiatrie Pediatrică "Prof. Dr. Alexandru Obregia" - YouTube

Vă mulțumim!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul