Carpathian Arch Race

Carpathian Arch Race ”denumită CAR este o cursă de biciclete care începe din orașul Bratislava - Slovacia, urmând Munții Carpați prin Ucraina, până în România, cu traversarea celor mai mari trecători și cu finish în Cluj - Napoca, România.

Finish-ul este în munții „Apuseni” - Transilvania, care aparține Carpaților Români de Vest. Traseul este de aproximativ 2.500 km, printr-un peisaj extraordinar, verificând câteva puncte uluitoare. Cursa este una fără suport, toți participanții trebuie să urmeze traseul propriu, trecând prin segmentele de verificare impuse, planificând bagajele, timpul de dormit, puterea și determinarea.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

Acestea fiind spuse, #CAR a fost conceput ca o cursă de biciclete fără suport extern, ceea ce implică faptul că trebuie să fii autosuficient, indiferent de situația în care te afli.

Provocarea este să călătorești în 3 țări, trecând prin segmentele de verificare fixe și să fii cel mai rapid până la linia de sosire. Din motive de siguranță și pentru a vă oferi posibilitatea de a vizita locurile pe care le alegeți, am decis că ruta ar trebui să fie la alegerea fiecaruia, iar planificarea să vă fie lăsată în totalitate, cu excepția segmentelor de start / verificare și finish.

Această libertate nu înseamnă că nu vor exista reguli de urmat; ele nu sunt nici numeroase, nici restrictive, dar le vom pune în aplicare.

În funcție de abilitățile de planificare și călătorie, distanța totală ar trebui să fie de aproximativ 2.500 km, ceea ce îl face posibil în doar 10 zile.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul