URGENȚE UMANITARE | FABIAN BÂRLEA

Fabian este un băiețel de 1 an și jumătate, un copil extrem de iubitor și de curios. A fost confirmat cu un diagnostic crunt: neuroblastom gradul IV, cea mai agresivă formă a bolii, având șansă la viață la Institutul Gustave Roussy, costurile fiind de 731.639 de euro.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
3,370 RON
Donații:
35
Galantomi:
11

Fabian este un băiețel de 1 an și jumătate, un copil extrem de iubitor și de curios.

Până acum puțin timp era și foarte energic. Fabi este fascinat de orice are butoane. Nu știi să folosești masina de cafea? Cu siguranță Fabi îi va da de capăt.

 

În ultima perioadă copilul refuza complet mâncarea, inclusiv laptele sau apa, era foarte apatic și i-a apărut o vânătaie la ochiul stâng. Părinții au mers cu el la medic, unde li s-au sugerat analize mai amănunțite. În urma unei ecografii abdominale s-a descoperit o formațiune tumorală mare, care cuprinde aorta și vasele de sânge. Drept urmare, a fost transferat imediat la Pediatrie 2, secția de oncologie din Cluj Napoca, unde se află în acest moment alături de mama lui însărcinată în 28 de săptămâni. Au urmat zile grele, în care a făcut transfuzii de sânge, puncții medulare, RMN, biopsie, analize de sânge, în final fiind confirmat cu un diagnostic crunt: neuroblastom gradul IV, cea mai agresivă formă a bolii, cu metastaze osoase la coloană si cutia craniană.

 

În tot acest timp starea lui s-a deteriorat rapid. Nu mai merge, doarme mult, nu mănâncă aproape deloc, este trist și din păcate trece prin dureri cumplite. Fabian își cauta disperat dragostea și cheful de viață, pe care în urma acestei cumplite boli le pierde zi de zi. Mama lui, însărcinată în luna a șaptea, este epuizată de vestea cruntă despre boala lui Fabian și încearcă să facă față acestei situații devastatoare. La 1 an si jumătate, soarta a decis ca Fabi să ducă o luptă grea. Acest tip de cancer nu poate fi tratat în România, pentru că, din păcate, el are o tulpina foarte agresivă și rară. Medicii au indicat familiei să meargă la tratament în străinătate. Nu există multe spitale specializate în neuroblastom, însă din fericire există o șansă la spitalul Gustave Roussy din Paris, instituție care are o astfel de specializare. Fabi are, așadar, o șansă la viață, la Institutul Gustave Roussy, costurile fiind de 731.639 de euro. Vor urma apoi costuri cu recuperarea, controalele periodice și alte instrumente menite să îl facă bine complet, iar cancerul să nu recidiveze. Aceasta este o sumă peste puterile financiare ale familiei, însă cu ajutorul fiecăruia dintre noi s-au mai înfăptuit minuni.

 

Deoarece timpul este foarte limitat, dăm startul unei strângeri de fonduri. Este urmată în paralel de depunerea dosarului la CNAS, în speranța că statul român va acoperi măcar parțial această sumă. Copilul poate fi salvat! Este șansa lui Fabi de a trăi. Va fi greu pentru el, vor urma luni, poate chiar ani de recuperare dură, cure de chimioterapie extrem de puternice, radioterapie, imunoterapie, transplant de celule stem și alte proceduri asemănătoare, însă Fabi este puternic.

 

Până atunci este esențial ca strângerea de fonduri să genereze rezultate, în vederea primirii tratamentului în Franța într-un timp cât mai scurt, tumoarea și metastazele punându-i sever copilului viața în pericol chiar și în acest moment. Vă rugam să ne ajutați să îi salvăm viața lui Fabian!

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

prin Revolut sau BT PAY: 0722446352

 

cu mențiunea FABIAN BÂRLEA

 

Împreună suntem mai buni!

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

prin Revolut, la numărul: 0722446352

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

 

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: [email protected]

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ PROIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | [email protected]

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org  

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul