Tu dăruiești o zi, împreună creăm viitor!

Ziua ta de naștere are o semnificație specială pentru tine, iar acum poate deveni semnificativă și pentru alții. 

Începem să reconstruim chiar dacă timpurile încă ne plasează în defensivă. Dar nu avem timp de pierdut! 

Copiii care au nevoie de ajutorul nostru nu așteaptă. Viața lor curge mai departe, cu provocări la care și noi adulții găsim cu greu soluții. Educația lor, șansa la un viitor mai bun se află mai mult ca niciodată sub semnul întrebării. 

Împreună putem face mai mult, rămânând alături de ei, oferindu-le cele necesare: acces la sprijin educațional după școală online sau față în față (după cum ne permit vremurile), o masă caldă și/ sau alimente, rechizite și, mai mult decât atât, sprijin emoțional. Cuiva îi pasă!

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
1,160 RON
Donații:
9
Galantomi:
1

Ionuț, Ana, Daria și alți 700 de copii din sate din județul Timiș au nevoie de noi, de fiecare dintre noi ca să-și continue educația și să recupereze ceea ce nu au reușit să învețe datorită schimbărilor majore produse de pandemie.

Toți copiii au dreptul la educație, indiferent de mediul în care s-au născut. Cu toate acestea, în România, numai o treime dintre copiii defavorizaţi termină şcoala generală. Când părinții lor se luptă pentru traiul zilnic, educația copiilor nu mai este o prioritate. Iar fără oportunități reale și acces continuu la educație, mulți dintre acești copii riscă să ajungă la rândul lor adulți în dificultate, care nu-și vor putea susține familia.

United Way crede în abordarea integrată a educației. Educația înseamnă mai mult decât o clasă, mai mult decât un profesor. Pentru ca un copil sau un tânăr să aibă acces la educație de calitate este nevoie de implicarea tuturor membrilor comunității pentru a crea un mediu propice învățării, unde visurile sunt încurajate și oportunitățile oferite celor care au nevoie de ajutor.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul