Campanie Paște AMT 2021

Proiectul “Nu abandona şcoala”, îşi propune să diminueze procentul copiilor care abandonează şcoala şi să ofere suport atât cadrelor didactice, cât şi copiilor aflaţi în categoriile cu risc ridicat de abandon şcolar.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
1,610 RON
Donații:
9
Galantomi:
1

Acest proiect este adresat copiilor din mediul rural, proveniți din familii defavorizate, cu scopul de a preveni abandonul școlar – campanii periodice – rechizite, cărți, haine, pantofi, alimente, cadouri. Principalul obiectiv al AMT este acela de a creşte accesul la educaţie preşcolară şi şcolară în rândul a peste 200 de copii din familiile defavorizate.

Campania de Paște 2021 este în plină desfășurare!

Voluntarii AMT pregătesc toate detaliile, listele de cumpărături etc, nelipsind entuziasmul și bucuria de a ști că împreună vom reuși să aducem speranță în casele și sufletele celor 100 de copii la care ne-am propus să ajungem în ajunul Sărbătorilor Pascale. Dacă vreți să fiți parte din bucuria lor vă așteptăm, alături de noi! Puteți face o donație/sponsorizare care se va materializa în alimente de bază, produse de igienă și lenjerie de corp pentru copii. Voluntarii AMT vor achiziționa toate cele necesare și le duce copiilor, copii pe care noi îi cunoaștem și îi susținem constant, copii din mediul rural, copii cu risc de abandon școlar, copii din familii defavorizate. Cadourile pe care le vom pregăti vor conține: - un pachet de alimente de bază, cozonac, ciocolată + produse de igienă personală - valoare 200 ron/familie copil - un set de lenjerie de corp/copil valoare 50 ron/copil.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul