O Masa Calda

Scopul proiectului este de a micsora numărul atât de mare al persoanelor din categorii defavorizate din judetul Ilfov (bolnavi, cu dizabilitati locomotorii, cu venituri foarte mici, care nu au locuinta, etc.) care nu au resursele necesare pentru a-si procura alimente.

 

 

 
Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
546 RON
Donații:
9
Galantomi:
2

Astăzi în România numărul oamenii care trăiesc la limita subzistenței este într-o creștere alarmantă. Din ce în ce mai mulți copii și din ce în ce mai mulți bătrâni, merg la culcare cu burta goală.
Prin proiectul "O Masă Caldă" livrăm către 155 de sărmani din judetul Ilfov mâncare caldă pe care o primim săptămânal de la Asociația Șansă Ta. Pachetele conțin câte două feluri de mâncare, pâine/mămăligă, salată și un fruct.
Săptămâna aceasta am dus 520 de porții. Porțiile fluctuează de la o săptămână la alta deoarece numărul celor care ne cer ajutorul este mereu în creștere. Am început cu 30 de porții de mâncare duse săptămânal oamenilor străzii la Gara de Nord și am ajuns la câteva zeci de familii și peste o sută de oameni sărmani care nu își pot asigura cele necesare traiului.
Sunt oamenii în vârstă care nu se pot deplasa, sunt familii numeroase cu un singur întreținător și sunt oameni care nu au nici un venit. Sunt copii care tânjesc după ceva dulce. Unii dintre ei nu au curent electric, nu au asigurare socială, sunt bolnavi și fără alt sprijin. Ochii în lacrimi ai bătrânilor infometati/la limita disperarii vorbesc singuri despre ce înseamnă pentru ei această masa caldă.
Pentru a le putea asigura o masă caldă avem nevoie sprijinul dumneavoastră, a oamenilor făcători de bine. Și toate acestea pentru că ne pasă de aproapele nostru.
Ne dorim că până la sfârșitul anului să putem duce o masa caldă la 300 de oameni sărmani, de 3 ori pe saptamana.

 

 

 
Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul