Accesibilizarea spatiilor de invatamant cu elevatoare cu senile

Un nou proiect, o alta mana de ajutor pe care o putem intinde catre copiii cu dizabilitati si nevoi speciale din Craiova. Ne dorim sa accesibilizam cat mai multe din scolile din oras, pentru a facilita accesul fizic la educatie al tuturor copiilor. Asadar, avem nevoie sa achizitionam cateva dispozitive ce ajuta in transportul persoanelor imobilizate in scaunul cu rotile in spatiile unde nu sunt disponibile rampe sau lifturi: un Elevator cu senile pentru transportul pe scari. Aceasta este o metoda sigura, ce nu necesita un efort deosebit din partea insotitorului. Elevatorul cu senile are autonomie suficienta, este usor manevrabil si asigura securitatea persoanei transportate. Pentru multe detalii despre aceasta varianta de transport pe scari, va stam la dispozitie oricand. Aici va lasam o imagine si un clip al acestuia, ca sa intelegeti cat de usor le va fi copiilor sa ajunga la salile de clasa, dupa ce vor avea un astfel de dipozitiv. - elevator cu senile

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
0 RON
Donații:
0
Galantomi:
0

Buna ziua, dragii nostri!

        Desi Eva este acum alaturi de noi doar in suflet, inima si amintiri... incercam sa sprijinim cat putem de mult copiii ca ea, minunati din toate punctele de vedere, dar mai putin norocosi din punct de vedere al sanatatii. Intr-un cuvant, copiii cu dizabilitati si nevoi speciale.

        Iar pentru asta avem nevoie din nou de ajutorul vostru, al tuturor celor care ati fost mereu alaturi de Eva in incercarea noastra de a o ajuta in procesul de recuperare si realizarea a transplantului. Din pacate, pentru Eva nu mai putem face nimic fizic, dar pentru foarte multi alti copilasi ca si ea putem. Putem sa facem multe, doar sa ne unim!

        Un pas inainte in acest sens, pe care ne dorim sa-l  facem, este accesibilizarea spatiilor de educatie si invatamant, echiparea mai multor scoli din Craiova cu un accesoriu absolut necesar transportului copiilor / persoanelor in scaunul cu rotile. Este vorba de un elevator cu senile pentru transportul pe scari a persoanelor cu dizabilitati, acolo unde nu sunt disponibile rampe sau lift.  Aceasta este o metoda sigura, ce nu necesita un efort deosebit din partea insotitorului. Elevatorul cu senile are autonomie suficienta, este usor manevrabil si asigura securitatea persoanei transportate. Pentru multe detalii despre aceasta varianta de transport pe scari, va stam la dispozitie oricand. Aici va lasam o imagine si un clip al acestuia, ca sa intelegeti cat de usor le va fi copiilor sa ajunga la salile de clasa, dupa ce vor avea un astfel de dipozitiv - elevator cu senile

        Prima scoala pentru care vom asigura acest elevator este Liceul Teoretic Henry Coanda si ne dorim din suflet sa ne fiti aproape in acest proiect de accesibilizare a spatiilor de educatie si invatamant pentru copiii cu dizabilitati. Pretul unui dispozitiv este de 117.000 lei.

        Ati facut minuni pentru Eva, puteti face minuni si in viata altor copii ca si ea, dar care spre deosebire de Eva, au reusit sa ajunga in aceasta etapa minunata a vietii lor: educatia scolara. Haideti ca le usuram accesul fizic in scoli si sa-i sustinem in tot acest proces!

        Va multumi inca de acum! Avem incredere in voi, ca de fiecare data, ca nu ne veti lasa singuri in aceasta lupta in care deja avem un ajutor important, acolo sus, cu zambetul ei minunat!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul